Emirhan İlkhan gitmek için çok uğraştığı Torino'dan ayrılıyor! - Son Dakika
Spor

Emirhan İlkhan gitmek için çok uğraştığı Torino'dan ayrılıyor!

Beşiktaş'ta top koştururken yoğun ısrarları ve talepleri sonrası Torino'ya giden Emirhan İlkhan'ın İtalyan ekibinden ayrılacağı ileri sürüldü. Genç futbolcunun forma şansı bulamamasından rahatsız olduğu başka bir takıma gitmek istediği belirtildi. Özellikle Cagliari ve Cremonese tarafından Emirhan İlkhan'ın durumu yakından izleniyor.

08.11.2022 16:46  Güncelleme: 16:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sezon başında Beşiktaş'tan Torino'ya 4.5 milyon euro karşılığında transfer olan Emirhan İlkhan'ın son durumuyla ilgili çarpıcı bir gelişme yaşandı.

İKİ TAKIMIN RADARINDA

İtalyan basınında yer alan haberlere göre, Emirhan İlkhan forma şansı bulamadığı Torino'dan ayrılmak istiyor. Özellikle Cagliari ve Cremonese tarafından durumu takip edilen genç yıldız için sezonu bu iki takımdan birinde tamamlama olasılığı olduğu belirtildi.

SKOR KATKISI YOK

Cremonese'nin oldukça ısrarlı olduğu Emirhan için Cagliari'nin Zito Luvumbo'nun ayrılığı durumunda devreye girebileceği belirtildi. Bu sezon Torino ile 3 resmi maça çıkan Emirhan İlkhan, herhangi bir gol veya asist katkısı sağlayamadı.

Emirhan İlkhan gitmek için çok uğraştığı Torino\'dan ayrılıyor!

Son Dakika Spor Emirhan İlkhan gitmek için çok uğraştığı Torino'dan ayrılıyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • sait acar: Küpe girmekle TURŞU olunmuyor.Rahatlık soktuydu bunu.erken öten horozun boynunu çabuk uçururlar. 32 4 Yanıtla

Advertisement