Beşiktaş, Jose Sosa'yı 7.5 Milyon Euro'ya Milan'a Satıyor - Son Dakika
Spor

Beşiktaş, Jose Sosa'yı 7.5 Milyon Euro'ya Milan'a Satıyor

Beşiktaş, Jose Sosa\'yı 7.5 Milyon Euro\'ya Milan\'a Satıyor

Beşiktaş, İtalyan ekibi Milan'ın Jose Sosa için yapmış olduğu 4 milyon Euro'luk teklifi 7.5 milyon Euro'ya çıkarmasının ardından Arjantinli oyuncuyu satma kararı aldı.

15.08.2016 09:24  Güncelleme: 11:10

Beşiktaş'ta Jose Sosa konusunda sürpriz bir gelişme yaşandı. Uzun süredir Arjantinli yıldızı kadrosuna katmak için girişimlerde bulunan İtalyan devi Milan, Siyah-Beyazlı ekibe yapmış olduğu 4 milyon Euroluk teklifi 7.5 milyon Euro'ya çıkardı. Bu gelişmenin ardından Beşiktaş yönetimi, Sosa'yı İtalyan ekibine satma kararı aldı.

7.5 MİLYONA EVET

Arjantinli oyuncunun bir aydan fazla süren Milan'a transfer olma süreci, artık tamamlanmak üzere. 8 Temmuz'da Milan'ın 4 milyon Euroluk teklifine hayır diyen yönetim, dün resmi olarak kulübe ulaşan 7.5 milyon Euroluk son teklifin ardından oyuncuyu satma kararı aldı. En başından beri bu satışa teknik direktör Şenol Güneş ile birlikte karşı çıkan başkan Fikret Orman'ın, ikinci bir Fernandes olayı yaşamak istemediği için transfere onay verdiği öğrenildi.

Sosa'nın transfer hikayesi, İtalyanların Beşiktaş'ın istediği ödeme planını kabul etmesi halinde tamamen resmiyete dökülecek ve Arjantinli oyuncu takımdan ayrılacak.

10 NUMARA ARAYIŞLARI

Sosa'nın İtalya'ya transferi sonrası doğacak boşluğu en başından beri Oğuzhan ve Aras ile kapatmayı düşünen teknik direktör Şenol Güneş'in, orta sahaya 6 ve 8 numarada oynayabilecek bir oyuncu istediği biliniyor. Orta saha için şu anda düşünülen ilk aday, geçtiğimiz haftalarda görüşülen ve Beşiktaş'ın şartlarını kabul etmesi halinde transfer edileceği söylenen Gökhan İnler. Jose Sosa'nın transferinin kesin olarak sonuçlanmasından sonra harekete geçecek olan Beşiktaş transfer komitesi, Gökhan İnler ile anlaşma zemini oluşturamazsa yeniden arayışlara girecek.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Beşiktaş, Jose Sosa'yı 7.5 Milyon Euro'ya Milan'a Satıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement