Beşiktaş'ın Ghezzal rüyası sona eriyor! Fransızlar bonservis çıtasını çok yükseltti - Son Dakika
Spor

Beşiktaş'ın Ghezzal rüyası sona eriyor! Fransızlar bonservis çıtasını çok yükseltti

Beşiktaş'ın sezon başında Leicester City'den 1 yıllığına kiralayarak kadrosuna kattığı Rachid Ghezzal takımdan ayrılıyor. İngiliz ekibi, Monaco'nun 15 milyon euroluk teklifini kabul etti. Siyah-beyazlıları şampiyonluk yolunda sırtlayan yıldız futbolcunun önümüzdeki sene Fransa'da top koşturması bekleniyor.

18.05.2021 19:46  Güncelleme: 20:06

Beşiktaş'ın şampiyonluğunda aslan payına sahip olan Rachid Ghezzal'in yeni adresi belli oluyor. Beşiktaş'ın kiralık olarak Leicester City'den kadrosuna kattığı yıldız futbolcu için Monaco 15 milyon euro teklif etti. Ghezzal'den para kazanmak isteyen İngiliz ekibi de bu teklife olumlu yanıt verdi.

ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE OYNAMAK İSTİYOR

Haber Global'de yer alan habere göre oyuncudan para kazanmak isteyen Leicester City, sözleşmesinin bitimine 1 yıl kala, gelen 15 milyon avroluk teklifi kabul etti. Monaco ile Leicester City, oyuncunun transferi konusunda büyük ölçüde anlaşma sağlarken Ghezzal'in kalbi Beşiktaş'ta. Siyah beyazlı formayla büyük çıkış yakalayan ve kariyerinin en başarılı dönemini yaşayan 28 yaşındaki orta saha, Beşiktaş'la gelecek sezonda Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istiyor. Oyuncudan memnun olan ve bonservisini almak isteyen Beşiktaş'ın nasıl bir teklifle İngiliz ekibinin kapısını çalacağı ise belirsizliğini koruyor.

Beşiktaş\'ın Ghezzal rüyası sona eriyor! Fransızlar bonservis çıtasını çok yükseltti

Son Dakika Spor Beşiktaş'ın Ghezzal rüyası sona eriyor! Fransızlar bonservis çıtasını çok yükseltti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (50)

  • Emre: Gezzal gider başkası gelir Sergen varken dert değil en kötü kendi çıkar oynar 38 15 Yanıtla
    yolu açık olsun: Ne Gehezzallar geldi geçti madem iyi topçuydu Leicester city de niye oynayamadı cevheri ortaya sergen çıkardı.Sergen hoca başka bi cevher daha bulur... Beşiktaşa kattıkları için teşekkürler yolu açık olsun 1 0
  • Arminelesko : Birincisi monaco fransız ingiliz clubü değil onu doğru yazsaydınız bali 13 36 Yanıtla
    Alican pırt: Senin türkçe hocana selam olsun virgül var görmüyonmu 3 0 Holigan: İngiliz ekibi, monaconun 15 milyon euroluk teklifini kabul etti, diyor yazıda. Yani virgül kullanılmış. Bence sen noktalama kurallarına göre oku. Yani yanlış bi şey yok yazıda. 0 0 ...: Leicester City'den kadrosuna kattığı yıldız futbolcu için Monaco 15 milyon euro teklif etti. 0 0 Merhaba : Sende keşke doğru okusaydin. Doğru yazılanı yanlış anlayanin yorum yazması 0 0 Kuşsavar: Senin Türkçe hocana sövmeyeceğim. Çünkü sen onu dinlemeyecek kadar aptalsın. 0 0 Öğretici: Monaco nun İngiliz club ü olduğuna dsir yazılan bur bir yazı yok ortada. Sende anlama kıtlığı var kardeş. 0 0
  • Gs: 1.amator ligde aslanlar gibi oynayan ahmet var onu alin 5 12 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement