Beşiktaş'ın Lanzini Aşkı Dinmiyor - Son Dakika
Spor

Beşiktaş'ın Lanzini Aşkı Dinmiyor

Beşiktaş\'ın Lanzini Aşkı Dinmiyor

Uzun pazarlıkların ardından River Plate'in ayak diremesi üzerine alternatif arayışlarına başlayan Beşiktaş'ın Lanzini aşkı dinmiyor.

23.07.2014 11:20

Uzun pazarlıkların ardından River Plate'in ayak diremesi üzerine alternatif arayışlarına başlayan Beşiktaş Yönetimi, Bilic'in ısrarı üzerine yeniden gözünü Lanzini'ye çevirdi. Lanzini transferinin uzadıkça uzamasının arkasında Bilic'in ısrarı olduğu öğrenildi. River Plate'in prensip anlaşmasına varılmasına rağmen sözleşme imzalamaması üzerine gerilmeye başlayan Beşiktaş Yönetimi, Hırvat teknik adamın talebi üzerine masadan kalkmama kararı aldı. Uzun bir pazarlık sürecinin ardından 10 milyon avroluk bonservis bedelini önce 4.5 milyon avroya indiren Beşiktaş, River Plate'in 900 bin avroluk vergi sürprizini de çözme sözü vermişti. Her konuda anlaşılmaya varılmasına rağmen siyah-beyazlı kulüple sözleşme imzalama konusunda ayak direten Arjantin ekibinin bu tutumu üzerine Beşiktaş, yıldız oyuncudan vazgeçme aşamasına gelmişti. Arjantinli oyununun yerine Fulham'ın Kosta Rikalı oyuncusu Bryan Ruiz ve Marko Marin'le ilgilenmeye başlayan yöneticilere Hırvat teknik adam Slaven Bilic engel oldu. Aklındaki oyun planına göre Lanzini'nin daha verimli olacağına inandığını söyleyen Bilic transferi için ısrarcı oldu. Şartların zorlanmasını isteyen Bilic, Bryan Ruiz'i Lanzini'nin alternatifi olarak gördüğünü, Marko Marin'i ise kanatlarda kullanmayı düşündüğünü söyledi.

Adım adım KartalBeşiktaş'ın transfer gündemindeki bir numaralı isim olan Manuel Lanzini için hocası Marcelo Gallardo'dan net bir açıklama geldi. Arjantin basınına Lanzini'nin takımdan ayrılmasının gündemde olduğunu belirten Gallardo, "Eder Balanta ve Lanzini'ye iyi teklifler var. Yerlerini doldurmamız şart. Teofilo'nun da ayrılması gündemde. Takımdan ayrılacak isimlerin ardından güç kaybı yaşayacağız ve kadroya fayda sağlayacak isimleri transfer etmeliyiz" dedi. Hüseyin EROĞUL

Kaynak: TürkiyeGazetesi.com.tr

Son Dakika Spor Beşiktaş'ın Lanzini Aşkı Dinmiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement