Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında yarın deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşacak Beşiktaş, bu maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla tamamladı.
BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanın, ısınma hareketleriyle başladığı belirtildi.
Futbolcuların, 5'e 2 ve dar alanda kontrol pas çalışmasıyla sürdürdükleri antrenmanı, tam sahada yapılan taktik maç ve şut idmanıyla tamamladıkları bildirildi.
Antrenmana, tedavisine devam edilen Caner Erkin ile çalışmalarını bireysel sürdüren Aras Özbiliz ve Anderson Talisca'nın katılmadığı aktarıldı.
Beşiktaş, idmanın ardından Kasımpaşa maçı için kampa girdi.
Son Dakika › Spor › Beşiktaş, Kasımpaşa Maçına Hazır - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.