Beşiktaş, KF Tirana maçı hazırlıklarına başladı - Son Dakika
Spor

Beşiktaş, KF Tirana maçı hazırlıklarına başladı

Beşiktaş, KF Tirana maçı hazırlıklarına başladı

Beşiktaş, UEFA Konferans Ligi 2. Ön Eleme Turu'nda KF Tirana ile oynayacağı ilk maçın hazırlıklarına başladı. Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenmanda kondisyon ve taktik çalışmaları gerçekleştirildi. Yeni transferler Jean Onana ile Daniel Amartey de çalışmada yer aldılar. Siyah-beyazlılar, KF Tirana maçının hazırlıklarına yarın yapacakları antrenmanlarla devam edecek.

23.07.2023 22:12

Beşiktaş, UEFA Konferans Ligi 2'nci Ön Eleme Turu'nda KF Tirana ile oynayacağı ilk maçın hazırlıklarına bu akşam BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla başladı.

Teknik direktör Şenol Güneş'in yönetiminde yapılan antrenman kondisyon ve taktik çalışmasıydı. İdman; ısınma koşuları, istasyon koşuları ve stretching çalışmasıyla başladı. Pas ve 5'e 2 çalışmalarıyla devam eden antrenman, dar alanda oynanan çift kale maçla sona erdi.

Yeni transferler Jean Onana ile Daniel Amartey de çalışmada yer aldılar.Siyah-beyazlılar, KF Tirana maçının hazırlıklarına, yarın saat 11.00 ve 19.00'da yapacağı antrenmanlarla devam edecek.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Beşiktaş, KF Tirana maçı hazırlıklarına başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement