Beşiktaş, Manchester City'li kaleci Bravo'ya yıllık 1,6 milyon euro önerecek - Son Dakika
Spor

Beşiktaş, Manchester City'li kaleci Bravo'ya yıllık 1,6 milyon euro önerecek

Kaleci arayışlarını sürdüren Beşiktaş, Manchester City'de sezon sonu sözleşmesi sona erecek Claudio Bravo'yu gündemine aldı. Siyah beyazlıların deneyimli kaleciye yıllık 1,6 milyon eurodan 1 yılı opsiyonlu 2 yıllık sözleşme önermesi bekleniyor.

29.06.2020 17:50  Güncelleme: 23:18

Manchester City ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Claudio Bravo, adım adım Beşiktaş'a geliyor.

El Mercurio sitesinin haberine göre Beşiktaş ve Bravo, transferde anlaşma noktasına geldi.Gazetenin haberinde "Avrupa'dan birçok teklif alıyor. Kariyerini Avrupa'da sürdürmek istiyor. Türkiye en yakın opsiyon gibi duruyor." sözleri kullanıldı.

YILLIK 1,6 MİLYON EURO

Beşiktaş'ın 37 yaşındaki kaleciye yıllık 1,6 milyon euro teklif ettiği ve sözleşmede 1 yıl daha opsiyon olacağı belirtildi.Bravo ile Beşiktaş'ın yanı sıra Galatasaray'ın da adı geçiyordu. Şilili kaleci ile Celtic ve New York City'nin de ilgilendiği kaydediliyor.

Beşiktaş, Manchester City\'li kaleci Bravo\'ya yıllık 1,6 milyon euro önerecek

Son Dakika Spor Beşiktaş, Manchester City'li kaleci Bravo'ya yıllık 1,6 milyon euro önerecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Cellatım ol gel: Bırakın alsınlar. Takımlar enayi ise biz ne yapalım. 37 yaşındaki kaleciye sözleşme önerilir mi. Memlekette kaleci mi yok. 0 0 Yanıtla
  • Mustafa : Gençleri ne zaman oynatacaz tam zamanı Ersinle devam seneye talipler kapıya dizilir 0 0 Yanıtla
  • Bjkli: Boş iş 0 0 Yanıtla
  • Ali Ulvi: 37 yaşındaki bir kaleciye bu kadar para verilmez artık gençlere güvenin be kardeşim bu çocuklar şans bulacak ki kendini göstersin.Kaleci oynadıkça tecrübe kazanıyor.Bundan tezi yok yerliye dönüş zamanadır. 0 0 Yanıtla

Advertisement