Beşiktaş Salomon Kalou'yu İstiyor - Son Dakika
Spor

Beşiktaş Salomon Kalou'yu İstiyor

Beşiktaş Salomon Kalou\'yu İstiyor

Transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Beşiktaş için Fransa'dan gelen iddia siyah beyazlı taraftarları heyecanlandıracak.

03.07.2014 04:24

Manuel Fernandes ve Hugo Almeida gibi önemli oyuncularıyla yollarını ayırmasının ardından kadrosuna katacağı isimler merak beklenen Beşiktaş'ta hareketli saatler yaşanırken, Cenk Tosun'u ve Ramon Motta'yı alarak transfere hızlı bir giriş yapan siyah beyazlı takım için Fransa'dan gelen iddia taraftarları hayli heyecanlandıracak gibi görünüyor.

Cenk Tosun transferine karşın Hugo Almeida'nın ayrılmasıyla güç kaybına uğrayan hücum hattına takviye yapması beklenen Beşiktaş'ın Lille'in 28 yaşındaki forvet oyuncusu Salomon Kalou için resmi teklif yaptığı iddia edilirken, bu transferin önümüzdeki günlerde netleşmesi bekleniyor.

Fransa'nın ünlü medya organı RMC'nin haberine göre Lille yıldız oyuncunun yüksek maaşından kurtulmak için bu transfere sıcak bakarken, yıldız futbolcu Beşiktaş'ın teklifini cazip bulmasına karşın Premier Lig'e dönme hedefi nedeniyle siyah beyazlı takıma henüz net bir yanıt vermiş değil.

Devamlılığıyla dikkat çeken golcü futbolcu altı sezon forma giydiği Chelsea formasıyla 231 maçta 69 gol bulurken, son iki sezondur oynadığı Lille'de de ağları 34 kez sarstı. Geride bıraktığımız sezonda 40 maçta 18 gol bulan Kalou, 2014 Dünya Kupası'nda da forma giymiş ancak takımının ilk turda elenmesine engel olamamıştı.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Beşiktaş Salomon Kalou'yu İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement