Beşiktaş, Sarıyer Maçı Hazırlıklarına Başladı - Son Dakika
Spor

Beşiktaş, Sarıyer Maçı Hazırlıklarına Başladı

Beşiktaş, Sarıyer Maçı Hazırlıklarına Başladı

Beşiktaş, Spor Toto 2. Lig takımlarından Sarıyer ile 4 Aralık Perşembe günü oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası F Grubu ilk maçının hazırlıklarına izin yapmadan başladı.

02.12.2014 15:05  Güncelleme: 15:30

Spor Toto Süper Lig'de Kardemir Karabükspor'u yenerek liderliğini sürdüren Beşiktaş, Spor Toto 2. Lig takımlarından Sarıyer ile 4 Aralık Perşembe günü oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası F Grubu ilk maçının hazırlıklarına izin yapmadan başladı.

Teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda, Kardemir Karabükspor maçında forma giyen oyuncular yenileme çalışması yaptı. Diğer futbolcular ise pas çalışmalarının ardından yarı sahada çift kale maç oynadı.

Tolga Zengin takımla çalıştı

Sakatlığı geçen kaleci Tolga Zengin, antrenmanda takımla çalıştı.

Tedavilerine devam edilen Uğur Boral ve Cenk Gönen çalışmada yer almadı, Tomas Sivok ise takımdan ayrı bireysel çalışmalarına devam etti.

Beşiktaş, yarın akşam yapacağı antrenmanla Sarıyer maçı hazırlıklarını tamamlayacak ve kampa girecek.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Beşiktaş, Sarıyer Maçı Hazırlıklarına Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement