Beşiktaş, Sivasspor Maçının Hazırlıklarını Sürdürdü - Son Dakika
Spor

Beşiktaş, Sivasspor Maçının Hazırlıklarını Sürdürdü

Beşiktaş, Sivasspor Maçının Hazırlıklarını Sürdürdü

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'de Sivasspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını bu akşam yaptığı antrenmanla sürdürdü.

19.02.2013 22:02

Beşiktaş, SİVASSPOR MAÇININ HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRDÜ

BEŞİKTAŞ, SİVASSPOR MAÇININ HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRDÜ

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'de Sivasspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını bu akşam yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Samet Aybaba yönetiminde yapılan idmanda, kondisyon ve taktik çalışması yapan siyah-beyazlılar, ısınma koşularıyla antrenmana başladı.

Daha sonra 5'e 2 çalışmasına geçen siyah-beyazlılar, 3 grup halinde değişmeli olarak yapılan çift kale maçla idmanı tamamladı.

Basına kapalı olarak yapılan ve 1.5 saat süren çalışmaya, tedavilerine devam edilen İsmail Köybaşı, Uğur Boral, Almeida, Dentinho, Oğuzhan Özyakup ve milli takım kadrosunda yer alan Hasan Türk katılmadı. Cenk Gönen, Necip Uysal ve Mustafa Pektemek ise özel çalışma programlarına devam etti.

Beşiktaş hazırlıklarına, yarın sabah saat 11.00'de basına kapalı olarak yapacağı antrenmanla devam edecek.

İSTANBUL/ DHA - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Beşiktaş, Sivasspor Maçının Hazırlıklarını Sürdürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement