Beşiktaş'ta 5 Yolcu! - Son Dakika
Spor

Beşiktaş'ta 5 Yolcu!

Beşiktaş\'ta 5 Yolcu!

Akaretler'deki kulüp binasında yapılan ve yaklaşık 4 saat süren toplantıda Özen, futbol A takımı ile ilgili hazırladığı raporu yönetime sundu.

15.08.2013 09:21  Güncelleme: 09:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş'ta 12 Ağustos Pazartesi günü Futbol Genel Direktörü Önder Özen ile yönetim kurulu arasında yapılması planlanan toplantı, Başkan Fikret Orman'ın İstanbul dışında olması nedeniyle düne ertelenmişti. Dün Akaretler'deki kulüp binasında yapılan ve yaklaşık 4 saat süren toplantıda Özen, futbol A takımı ile ilgili hazırladığı raporu yönetime sundu

Başkan Orman'ın da yer aldığı toplantıda Özen'in iyi ve verimli geçen bir kamp dönemini geride bıraktıklarını, takım içinde çok olumlu bir havanın olduğunu yönetime aktardığı belirtildi. Ayrıca teknik heyet ve oyuncular arasında da iyi bir iletişim kurulduğunu vurgulayan Özen'in, sezon öncesi bir sol beki kadroya katarak transferi noktalamayı planladıklarını da yönetime ilettiği öğrenildi.

FERNANDES VE ALMEIDA İLE YENİ SÖZLEŞME İZMALANACAK

Beşiktaş ile bir sezon daha mukaveleleri bulunan Manuel Fernandes ve Hugo Almeida konusunda ise, iki oyuncunun da mukavelelerinin uzatılması kararı alındı. Bir süredir yeni sözleşme için görüşülen Fernandes ile büyük oranda anlaşma sağlandığı öğrenilirken, oyuncunun istediği yıllık ücret ile yönetimin sunduğu teklif arasında az bir farkın kaldığı bildirildi. Almeida ile de yeni sözleşme imzalamaya karar veren Siyah Beyazlı kulübün, iki oyuncu ile en geç bir hafta içinde yeni imzaları atması bekleniyor.

5 FUTBOLCU TAKIMDAN GÖNDERİLECEK

Öte yandan şu anda kadrosunda 30 futbolcu bulunan Siyah Beyazlılarda, teknik direktör Bilic'in isteği doğrultusunda 26 oyunculuk bir kadro oluşturulacağının kararı verildi. Bir sol bek transferi ile 31'e çıkacak sayının 26'ya inmesi için 5 futbolcunun takım ile yolları ayrılacak. Bu futbolcuların isimleri konusunda Bilic'in 2 gün içinde yönetime rapor sunacağı ve kadroda düşünülmeyen isimlerle yolların ayrılacağı bildirildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Beşiktaş'ta 5 Yolcu! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement