Beşiktaş'ta Demirören'e Büyük Darbe! - Son Dakika
Spor

Beşiktaş'ta Demirören'e Büyük Darbe!

Beşiktaş\'ta Demirören\'e Büyük Darbe!

Beşiktaş'ta yapılan olağan genel kurulda eski başkan Yıldırım Demirören dönemi ibra edilmedi.1 Ocak - 27 Şubat 2012 (Yıldırım Demirören) dönemi idari yönünden ibra edilmedi.

24.02.2013 17:29

Beşiktaş'ta yapılan olağan genel kurulda eski başkan Yıldırım Demirören dönemi ibra edilmedi.

1 Ocak - 27 Şubat 2012 (Yıldırım Demirören) dönemi idari yönünden ibra edilmedi. Aynı dönem mali açıdan da ibra edilmediği oy çokluğu ile karar verildi.  Beşiktaş Kulübü'nün şu anki yönetim kurulunda yer alan yöneticiler Ahmet Nur Çebi, Mesut Urgancılar, Berk Hacıgüzeller, Tamer Kıran, Metin Albayrak, Ahmet Kavalcı, Berkan Gocay ve Abdullah Sözer'in de bu dönemin ibra edilmemesi yönünde oy kullanması dikkati çekti.

Bu arada, kulüp yönetim kurulunun, 1 Haziran 2004 tarihinden itibaren görev yapanların bazı iş ve işlemleriyle ilgili olarak derneğin haklarını korumak amacıyla gerekli muhataplar hakkında her türlü hukuki işlemler için, hakem veya tahkime gidilmesi yönünde istediği tam yetki, üyeler tarafından oy çokluğuyla verildi.

28 Şubat - 25 Mart 2012 (Yalçın Karadeniz) dönemi ise mali ve idari açıdan ibra edildi. 26 Mart - 31 Ocak 2012 (Fikret Orman) dönemi de mali ve idari açıdan ibra edildi.

Beşiktaş Jimnastik Kulübü başkanı Fikret Orma ise  Beşiktaş Olağan Mali Kongresi'nde yaptığı konuşmada eski başkan Yıldırım Demirören'e seslendi. Konuyla ilgili olarak hep yapıcı olmak istediğini belirten Fikret Orman, değil Yıldırım Demirören'e kendi iki kızına dahi Beşiktaş'ın bir lirasını yedirtmeyeceğini belirten Orman, Yıldırım Demirören'in verdiği hibe sözünü gerçeğe dönüştürmesi gerektiğini sözlerine ekledi.

%%EMBEDVIDEO_8377%%

Kaynak: Sporx.com

Son Dakika Spor Beşiktaş'ta Demirören'e Büyük Darbe! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement