Beşiktaş, Gençlerbirliği ile 11 Mayıs Cumartesi günü oynayacağı Spor Toto Süper Lig 33. hafta maçının hazırlıklarını sürdürdü.
Teknik direktör Samet Aybaba yönetiminde BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmana kondisyon, istasyon ve pas çalışmalarıyla başlayan futbolcular daha sonra yarı sahada çift kale maç oynadı.
Antrenmana tedavilerine devam edilen İsmail Köybaşı, Uğur Boral, İbrahim Toraman, Fernandes ve Niang ile sağ ayak bileğinde burkulma olan Hasan Türk katılmadı. Almeida özel programı doğrultusunda bireysel çalışırken, Ersan Gülüm ve Gökhan Süzen takımla birlikte çalışmada yer aldı. Siyah-beyazlı futbolcuların, özellikle istasyon çalışmaları sırasında son derece neşeli oldukları görüldü.
Öte yandan Samet Aybaba antrenman sırasında saha kenarında bulunan torunu Dila'yı kucağına alarak bir süre sevdi. Çalışmayı izleyen bir grup öğrenci de antrenman sonrası futbolcular ve teknik heyetten imza alıp, fotoğraf çektirdi.
Beşiktaş, Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını yarın saat 20.00'de yapacağı antrenmanla sürdürecek. - İSTANBUL
Son Dakika › Spor › Beşiktaş'ta Gençlerbirliği Maçının Hazırlıkları - Son Dakika
Sizin düşünceleriniz neler ?