Beşiktaş'ta toplam 20 milyonluk ödeme yapıldı - Son Dakika
Spor

Beşiktaş'ta toplam 20 milyonluk ödeme yapıldı

Beşiktaş'ta yönetim 20 milyon TL ödeme yaparak borçsuzluk kağıdı aldı. Siyah beyazlı yönetim UEFA ile yaşanacak herhangi bir sorunun da önüne geçmiş oldu.

03.10.2019 11:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

UEFA'nın istediği vergiye dair borçsuzluk kağıdı sorunu dün tamamlandı. Başkan Fikret Orman ve yöneticiler Ahmet Ürkmezgil ile Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun kişisel kefaletiyle kaynak yaratıldı.

Toplam 20 milyon TL'lik ödemeyi yapan siyah-beyazlı yönetim, Avrupa Ligi'ndeki Wolverhampton maçı öncesi UEFA nezdinde bir sorunu ortadan kaldırmış oldu.

 <a class='keyword-sd' href='/besiktas/' title='Beşiktaş'>Beşiktaş</a>'ta toplam 20 milyonluk ödeme yapıldı

FİKRET ORMAN: ADAY OLMAYACAĞIM

Sabah'ın haberine göre; Bu arada başkana yeniden seçime girmesi yönünde birçok kişiden baskı gelmeye devam etti. Ancak Trabzonspor maçında da kötü sonuç alınması Orman'da büyük bir hayal kırıklığı yaratırken, artık kararından geri dönüşün mümkün olmadığı ifade edildi.

Camianın önde gelenlerinin ikna etmeye çalıştığı Orman'ın kesin karar verdiği ve "Artık dönmek istemiyorum. Aileme ve şahsıma yönelik hakaretler, küfürler hâlâ devam ediyor. Aday değilim ve olmayacağım" dediği öğrenildi.

Beşiktaş\'ta toplam 20 milyonluk ödeme yapıldı

Son Dakika Spor Beşiktaş'ta toplam 20 milyonluk ödeme yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Mustafa çetinky: Beşiktaşta parayı hak eden tek futbolcular güven yalçın ve caner erkin 0 1 Yanıtla
  • Fiko: Lan ne lanet taraftarsiniz size rüyanızda görecemeyeceginiz başarı sağladım. Nankörler maçı yarıda bırakıp gittiniz sizden taraftar olmaz . 0 1 Yanıtla
  • son dakıka: şenol hoca sayesinde iki sene şampiyon olundu kep düştü kel göründü 1 0 Yanıtla
  • kara: ulan fiko madem gidecektin sezon başında gideydin de yolumuza bakaydık. bu zamanda bırakılır mı? çocuk gibisin. Fulbolculara da küfürler ediliyor ama adamlar devam ediyor. onlarda kazanıyor sende. nerede o zaman bu paralar fikooooo. yaktın bizi. 0 0 Yanıtla
  • gs: reziilikdiz boyu 0 0 Yanıtla

Advertisement