Beşiktaş'ta Torku Konyaspor Maçı Hazırlıkları - Son Dakika
Spor

Beşiktaş'ta Torku Konyaspor Maçı Hazırlıkları

Beşiktaş\'ta Torku Konyaspor Maçı Hazırlıkları

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında, 25 Kasım Pazartesi günü Torku Konyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

15.11.2013 15:05

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında, 25 Kasım Pazartesi günü Torku Konyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmana salonda kuvvet ve dayanıklılık çalışmasıyla başlayan futbolcuların, daha sonra koşu ve istasyon çalışması yaptığı bildirildi. Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk takımı ile dün oynanan hazırlık maçında forma giyen oyuncuların bu çalışmanın ardından antrenmanı tamamladığı, diğer oyuncuların ise 5'e 2 ve tek pas çalışmalarının ardından yarım sahada çift kale maç yaptığı belirtildi.

Bireysel hazırlıklarını sürdüren Muhammed Demirci, Shakhtar Donetsk maçında geçirdiği sakatlık sonrası sağ arka adalesinde ikinci derecede yırtık tespit edilen ve tedavisine başkanan Manuel Fernandes ile milli takımlarda bulunan Olcay Şahan, Oğuzhan Özyakup, Ersan Adem Gülüm, Gökhan Töre, Tolga Zengin, Tomas Sivok, Veli Kavlak ve Hugo Almeida'nın antrenmanda yer almadığı kaydedildi.

Mustafa Pektemek, Serdar Kurtuluş ile A2 takımı oyuncuları Alperen Doğan ve Samet Ilgar'In antrenmana katıldığı duyuruldu.

Siyah-beyazlı takım, Torku Konyaspor maçı hazırlıklarını yarın çift antrenmanla sürdürecek. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Beşiktaş'ta Torku Konyaspor Maçı Hazırlıkları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement