Beşiktaş, Taraftarının Vasiyetini Yerine Getirdi! - Son Dakika
Spor

Beşiktaş, Taraftarının Vasiyetini Yerine Getirdi!

Beşiktaş, Taraftarının Vasiyetini Yerine Getirdi!

Baba Bülent Çavuş, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'a, Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Av. Şafak Mahmut Yazıcıoğlu'na ve sanatçı Onur Akay'a teşekkür ederek, oğlunun yeni yapılan mezarında fotoğraf çektirdi.

20.11.2017 14:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sultangazi'de bir magandanın tabancasından çıkan kurşunla ağır yaralanan, 2 yıl 11 gün sonra yaşam mücadelesini yitiren liseli Ahmet Emre Çavuş'un 'Kara kartallı mezar' vasiyetini, tutkunu olduğu Beşiktaş yerine getirdi! Çok sayıda tanınmış sanatçı ve politikacının yanı sıra mahalle sakinlerinin tedavisi için destek verdiği Ahmet Emre Çavuş, 2 yıl 11 gün sonra yaşam mücadelesini geçen 13 Ağustos günü yitirdi.




Koyu Beşiktaş taraftarı olan, siyah- beyazlı kulübün futbolcularının imzaladığı formaları hastane odalarından eksik etmeyen, Çarşı Grubu ile Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın ziyaret ettiği, şampiyonluk coşkusunu yatağından izleyen liseli Ahmet Emre'nin vasiyetini ünlü sanatçı Onur Akay, Instagram hesabından paylaşmıştı. Akay, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'a seslenirken, "Ahmet Emre Çavuş'un, babası gazeteci Bülent Çavuş'la görüştüm. Maddi ve manevi olarak tükendiğini söyleyen baba, en çok Emre'nin vasiyetini gerçekleştiremediği için üzgün. Emre son ameliyatına girmeden önce, 'Baba ben ölürsem mezar taşıma kartal figürü yaptır' demiş. Başkan Fikret Orman'ın, Emre'nin mezarına Beşiktaş'ın simgesi olan kartal figürünün yapılmasında, öncü olacağına gönülden inanıyorum" diye yazmıştı. Bu paylaşım üzerine devreye giren Fikret Orman Emre'nin vasiyetinin yerine getirilmesi için talimat verdi. Çalışmalara başlayan Beşiktaş kulübü yetkilileri Emre'nin mezarını tamamladı. Baba Bülent Çavuş, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'a, Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Av. Şafak Mahmut Yazıcıoğlu'na ve sanatçı Onur Akay'a teşekkür ederek oğlunun yeni yapılan mezarında fotoğraf çektirdi.


Kaynak: Bültenler

Son Dakika Spor Beşiktaş, Taraftarının Vasiyetini Yerine Getirdi! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement