Beşiktaş, Trabzonspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürdü - Son Dakika
Spor

Beşiktaş, Trabzonspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürdü

02.03.2012 15:34

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 29.haftasında Trabzonspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Trabzonspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik direktör Carlos Carvalhal yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda kondisyon ve taktik ağırlıklı çalışması yapan Siyah-beyazlılar, antrenmana takım halinde yapılan istasyon çalışması ile başladı. Daha sonra 5-2 çalışması ve yarım sahada değişmeli maç yapan futbolcular, taktik maç ile antrenmanı tamamladı.

Yaklaşık 1.5 saat süren antrenmana tedavilerine devam edilen oyuncular Egemen, Hilbert, Tanju Kayhan ve Mustafa Pektemek katılmazken, milli takımlardan dönen Quaresma, Fernandes, Almeida, Holosko ve Sivok rejenarasyon antrenmanı yaptılar.

Siyah-beyazlılar, hazırlıklarını yarın saat 18.00'de basına kapalı yapacağı antrenmanla tamamlayacak ve kampa girecek. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Beşiktaş, Trabzonspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement