Beşiktaş, Yunus Mallı'yı kadrosuna katmak istiyor - Son Dakika
Spor

Beşiktaş, Yunus Mallı'yı kadrosuna katmak istiyor

Beşiktaş, Bundesliga ekiplerinden Wolfsburg'da forma giyen Yunus Mallı'yı 6 aylığına kiralamak için harekete geçti. Siyah beyazlı yönetimin, her iki kanatta da oynayabilen milli yıldız için yeşil ışık yaktığı gelen haberler arasında yer alıyor.

25.12.2019 20:10  Güncelleme: 10:22

Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş, orta sahaya takviye yapmak için harekete geçti. Siyah beyazlı ekip, Bundesliga temsilcisi Wolfsburg'da forma giyen milli yıldız Yunus Mallı'yı kadrosuna katmak istiyor.

6 AYLIK KİRALAMA TEKLİFİ

A Milli Takımımızın deneyimli futbolcusu Yunus Mallı, 10 numara mevkisinde ve her iki kanatta da oynayabiliyor.

Oğuzhan Özyakup'u göndermeyi planlayan, Adem Ljajic'in performansından ise memnun olmayan siyah-beyazlılarda teknik heyetin, transfer için yeşil ışık yaktığı gelen haberler arasında.

Beşiktaş, Yunus Mallı'yı kadrosuna katmak istiyor

BeIN Sports'un edindiği bilgilere göre, 6 aylık kiralık kontrat yapılması düşünülen Yunus Mallı için sezon sonuna kadar maaşının yarısının Alman Kulübü, yarısının Beşiktaş tarafından ödenmesi gündemde.

BU SEZON 2 KEZ FORMA GİYDİ

Bu sezon Bundesliga'da forma şansı bulamayan Yunus, Avrupa Ligi'nde ise 2 kez oynadı. 27 yaşındaki futbolcunun, Wolfsburg'la olan kontratı 2021'de sona erecek

Beşiktaş, Yunus Mallı\'yı kadrosuna katmak istiyor

Son Dakika Spor Beşiktaş, Yunus Mallı'yı kadrosuna katmak istiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Kartallar: Futbolcu alacaksam Abubakar gibi golcu Talisca gibi yirtici ortasaha Marcelo Tosic gibi defan alin NOT .ABDULLAH AVCIYI gönderin o ancak anadolu takimlarini caliştirabilir Kartalli olarak bunu istiyorum Baskandan 1 0 Yanıtla

Advertisement