Beşiktaşlı Eski Yönetici: Maçı Kaybetmemizin Nedeni Dany - Son Dakika
Spor

Beşiktaşlı Eski Yönetici: Maçı Kaybetmemizin Nedeni Dany

Beşiktaşlı Eski Yönetici: Maçı Kaybetmemizin Nedeni Dany

Beşiktaş Kulübü Divan Kurulu Üyesi Levent Erdoğan, "Beşiktaş'ın, Galatasaray deplasmanında maçı kaybetmesinin nedeni maalesef Dany olmuştur." dedi.

23.02.2014 12:56  Güncelleme: 14:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş Kulübü Divan Kurulu Üyesi ve eski Asbaşkanı Levent Erdoğan, Galatasaray yenilgisi nedeniyle Kamerunlu futbolcu Dany Nounkeu ve siyah-beyazlı yönetime tepki gösterdi.

"PENALTIYI RESMEN İCAT ETTİ"

Levent Erdoğan, yaptığı açıklamada, devre arasında Galatasaray’dan transfer edilen Dany’yi eleştirerek, "Beşiktaş’ın, Galatasaray deplasmanında maçı kaybetmesinin nedeni maalesef Dany olmuştur. Her fırsatta sezon sonu Galatasaray’a geri dönmek istediğini söyleyen bu oyuncu maçın kaderini yaptığı diyemeyeceğim, resmen icat ettiği bir penaltıyla belirlemiştir" diye konuştu.

Beşiktaş yönetimine de tüm eleştirilere rağmen bu futbolcuyu transfer etmesi nedeniyle tepki gösteren Erdoğan, şöyle devam etti:

"YÖNETİM VE TEKNİK HEYETİN HATASI VAR"

"Ne yazık ki; Beşiktaş camiasının tüm karşı çıkışlarına rağmen Beşiktaş yönetimi bu oyuncuyu kiralamakla kalmamış, eşine az rastlanır şekilde, bonservisinin ait olduğu takıma karşı oynatmıştır. Bu durum başta yönetim ve teknik heyetin büyük hatasıdır. Oyuncu art niyetli değilse bile, içinde bulunduğu psikoloji bu tabloyu hazırlamıştır. Ayrıca, Dany’nin son dakikalarda Galatasaraylı Yekta Kurtuluş ile sohbet ederken eliyle ağzını kapatarak konuşmasını gizlemesinin hiçbir etik tarafı yoktur."

"SORUMLU BEŞİKTAŞ YÖNETİMİDİR"

Derbi mağlubiyetinin sorumlusu olarak Beşiktaş yönetimini gösteren Erdoğan, şu ifadeleri kullandı:

“Beşiktaş ruhuna hiç yakışmayan, camianın tamamının neredeyse karşı çıktığı bu transferde yönetime olan tepkilerin ne kadar haklı olduğu maalesef ortaya çıkmıştır. Bu yenilginin ardından şampiyonluk yarışında alınan ağır yaranın en büyük sorumlusu, transfer döneminde taraftarları yıldız isimlerle oyalayıp ancak Dany ve müzmin sakat Jones dışında hiçbir takviye yapmayan Beşiktaş yönetimidir.”

SEMİH KAYA’YA ÖVGÜ

Levent Erdoğan, Galatasaraylı milli futbolcu Semih Kaya’yı derbide hakemi yanlış kararı nedeniyle uyarması nedeniyle kutladı.

“Semih Kaya’nın maç içinde yaptığı hareketi tebrik ederim. Rahmetli Baba Hakkı’dan sonra sahalarda böylesine onurlu davranışları özlemiştik” diyen Erdoğan, maçın hakemi Cüneyt Çakır’ı ise eleştirdi.

"TAKDİR HAKLARINI G.SARAY'DAN YANA KULLANDI"

Erdoğan, Çakır’ın takdir haklarını ev sahibi ekipten yana kullandığını öne sürerek, “Semih’i kutlarken maçın hakemini de konuşmak gerek. Sen 3 metre yakınındaki pozisyonu görmüyorsun, sonra gidip oyuncunun elini sıkıyorsun. Penaltı pozisyonunda gösterdiğin kararlılığı Beşiktaş adına hiçbir pozisyonda gösteremiyorsun. Cüneyt Çakır belki görüntüde neticeyi etkileyecek bir hata yapmadı ama maçın genelinde tüm takdir haklarını ev sahibinden yana kullandı” diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Beşiktaşlı Eski Yönetici: Maçı Kaybetmemizin Nedeni Dany - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement