Bilic, 20 Gün Hak Mahrumiyeti Cezası Alabilir - Son Dakika
Spor

Bilic, 20 Gün Hak Mahrumiyeti Cezası Alabilir

Bilic, 20 Gün Hak Mahrumiyeti Cezası Alabilir

Dünkü olaylı derbi sonrasında Beşiktaş'a ve futbolculara verilecek cezalar gelecek raporlara göre şekillenecek.

23.09.2013 15:17  Güncelleme: 15:20

Dün Olimpiyat Stadyumu'nda yaşanan olaylı derbinin son anlarında çıkan olaylar maçın tatil olmasına sebebiyet vermişti. Yarıda kalan derbide hükmen mağlup sayılması beklenen Beşiktaş'a 5 maç saha kapama, 3 maç da seyircisiz oynama cezası gelmesi gündemde.

DERBİ BAŞTAN SONA İZLENECEK

Hakem Fırat Aydunus'un yaşanan olaylar sonrasında saha içi raporunu TFF'ye sunduğu ifade edildi. Öte yandan maçın gözlemcileri ve temsilcileri de raporlarını ilgili yerlere iletti. Öğrenilen bilgilere göre TFF ve PFDK'nın, derbi mücadelesini baştan sona izleyeceği ve verilecek ek cezaları bu görüntüleri kullanarak vereceği öğrenildi.

BİLİC'E 20 GÜN HAK MAHRUMİYETİ

Melo'nun gördüğü kırmızı kart pozisyonunda sert tepki gösteren Bilic, saha kenarına giderek soyunma odasına giriş koridorunun önünde maçın kalanını izledi. Ancak bu sırada tribünler sahaya inince, herkes içeri girmek zorunda kaldı. Bilic bu süre içerisinde Galatasaraylı futbolcuları sakinleştirmeye çalıştı. Fakat hakem Fırat Aydunus tarafından oyundan atılan ve tribüne yollanan Hırvat teknik adamın 20 gün hak mahrumiyeti cezası alması da gündemde.

SELÇUK VE MOTTA DA LİSTEDE

Verilen cezalar sadece Beşiktaş'la sınırlı kalmayacak. Çıkan kırmızı karttan sonra Melo'nun üzerine saldıran Motta ve sonrasında Brezilyalının boğazını sıkan Selçuk İnan da ceza alması muhtemel oyuncular arasında. Öte yandan gözlemcilerin soyunma odası koridorlarında yaşananları da rapor etmesiyle birlikte iki takım futbolcularının çeşitli cezalar alabileceği belirtiliyor.

MELO'YU BEKLEYEN CEZA

Derbide yaşanan olayların fitilini ateşlediği iddia edilen Galatasaraylı futbolcu da ağır bir faturayla karşı karşıya kalabilir. Olaylı maçın 90+2. dakikasında kırmızı kartla oyun dışında kalan Brezilyalı oyuncu, soyunma odasına giderken, kendisine tepki gösteren Beşiktaş taraftarlarına, sırtından çıkarıp eline aldığı formasını salladı. Melo'nun ardından bu hareketi formasını yukarı doğru sallayarak tekrarladığı görüldü. Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun, gördüğü kırmızı kart ve tribünlere yönelik davranışı nedeniyle Felipe Melo'ya 2-3 maç ceza vereceği öğrenildi.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Bilic, 20 Gün Hak Mahrumiyeti Cezası Alabilir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement