Beşiktaş kafilesi ile İngiltere kampına giden Yalçın Ayhan'ın transferinin resmiyet kazanması beklenirken apar topar İstanbul'a dönmesinin arkasındaki sır perdesi aralanıyor.
Sabah gazetesinde yer alan habere göre teknik direktör Slaven Bilic, yönetici Mete Vardar ile Yalçın Ayhan'ı bir arada görünce "Ben onu istemedim. Onu kim çağırdı." diyerek sert bir tepki gösterdi.
Bu durum üzerine Mete Vardar'ın Başkan Fikret Orman ile bir görüşme yaptı ve görüşme sonrası Önder Özen ve Slaven Bilic ile konuşan Fikret Orman, Yalçın Ayhan'ın gönderilmesi talimatını verdi.
Beşiktaş'ta yaşanan bu kriz sonrası Futbol Direktörü Önder Özen, İstanbul'a geldi. Öze'in Başkan Fikret Orman ile yapacağı görüşme sonrası istifa edeceği iddia ediliyor.
Son Dakika › Spor › Bilic Çıldırdı! Bunu Ben İstemedim - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.