Bingöl'de Maç Öncesi Olay Çıktı 3 Futbolcu Dövüldü - Son Dakika
Spor

Bingöl'de Maç Öncesi Olay Çıktı 3 Futbolcu Dövüldü

Bingöl\'de Maç Öncesi Olay Çıktı 3 Futbolcu Dövüldü

Spor Toto 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta Belediye Bingölspor ile Aydınspor 1923 arasında bugün oynanan maçtan önce olay çıktı.

31.03.2013 15:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta Belediye Bingölspor ile Aydınspor 1923 arasında bugün oynanan maçtan önce olay çıktı. Bir grup Bingölsporlu taraftar, Aydınsporlu futbolculara saldırdı, ev sahibi takımın bazı oyuncularının da karıştığı kavgayı, polis güçlükle önledi.

Gerginlik, Aydınspor 1923 kafilesinin cuma günü kente gelmesiyle başladı. İlk yarıda Aydınspor 1923'ün 2-0 kazandığı karşılaşmada Umut Kaya ve Emre İşçiler'in centilmenlik dışı davranışlarda bulunup kendilerine hakaret ettiğini öne süren Bingöllü taraftarlar, sosyal paylaşım siteleri ve yerel medyada aleyhte kampanya başlattı. Cumartesi günü ter idmanı sırasında sorun yaşanabileceğini düşünen Aydınlı yöneticiler, antrenmanı Şehir Stadı yerine İl Jandarma Komutanlığı'na ait sahaya aldırdı ve takım jandarme nezaretinde çalıştı.

3'Ü FUTBOLCU 4 KİŞİ DÖVÜLDÜ

Bugün maç için Bingöl Şehir Stadı'na gelen Aydınspor 1923'lü futbolcular, ısınmak için sahaya çıktıkları sırada bir grup Bingöllü taraftar ve Belediye Bingölsporlu bazı futbolcuların saldırısına uğradı. Olaylar sırasında Aydınspor 1923'lü futbolculardan Umut, Erdi, Sinan'la yardımcı antrönör Cahit Paşa dövüldü. Polis, Aydınspor teknik direktörü Selahattin Dinçel'e saldıran bir kişiyi de gözaltına alındı.

FOTOĞRAF - Bingöl

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Bingöl'de Maç Öncesi Olay Çıktı 3 Futbolcu Dövüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement