Edirne'de Vatandaşlar Türkiye'nin Çekya Maçını Coşkuyla İzledi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Edirne'de Vatandaşlar Türkiye'nin Çekya Maçını Coşkuyla İzledi

27.06.2024 00:52

Edirne Belediyesi, Şehit Astsubay Ömer Halis Demir 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Şehitleri parkına kurulan dev ekranlar sayesinde vatandaşlar, Türkiye'nin 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası F Grubu üçüncü maçında Çekya ile yaptığı karşılaşmayı izledi. Hakan Çalhanoğlu ve Cenk Tosun'un attığı gollerle coşan Edirneliler, Türkiye'nin son 16 tura kalmasını sevinç çığlıklarıyla kutladı.

Edirne'de vatandaşlar, Türkiye'nin 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası F Grubu üçüncü maçında Çekya ile yaptığı karşılaşmayı kurulan dev ekranlardan seyredip, gol esnasında sevinç çığlıklarına boğuldu.

Edirne Belediyesi, Şehit Astsubay Ömer Halis Demir 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Şehitleri parkına dev ekran kurdu. "Sandalyeni kap gel" sloganıyla düzenlenen etkinliğe katılan binlerce vatandaş, Türkiye-Çekya maçını izledi.

Hakan Çalhanoğlu ve Cenk Tosun'un golleri ile adeta kendinden geçen Edirneliler, Türkiye'nin son 16 tura kalmasını coşkuyla kutladı. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Edirne'de Vatandaşlar Türkiye'nin Çekya Maçını Coşkuyla İzledi - Son Dakika


Advertisement