Bisiklet Tutkunları Şehir Turu Attı - Son Dakika
Spor

Bisiklet Tutkunları Şehir Turu Attı

Bisiklet Tutkunları Şehir Turu Attı

Batman Bisiklet ve Sağlıklı Yaşam Derneği (BİSYAD) etkinliklere hızlı başladı.

29.05.2014 13:27

Batmanlı bisiklet tutkunlarından şehir turu

Henüz yeni kurulmuş olmasına rağmen her hafta yeni bir etkinlik gerçekleştiren dernek, bisiklet severleri etrafında toplamaya başladı.

Dernek başkanı Abdulkadir Ekmen yaptığı açıklamada ilimizin bisiklet kullanımı açısından çok elverişli olduğunu, derneğin amacının Batmanda bisikletin kullanımını spor, eğlence ve en önemlisi de ulaşım aracı olarak yaygınlaştırmak olduğunu belirti.

Bu kapsamda her hafta Salı günleri saat 18.00de Batman Park önünden şehir turu gerçekleştirdiklerini belirten Ekmen bu şekilde toplumda bir farkındandık oluşturmak istediklerini söyleyerek bu turlarda gerek araç şoförlerinin gerekse de yayaların bisiklet kullananlara karşı bilinçli davrandıklarını belirti.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Bisiklet Tutkunları Şehir Turu Attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement