Bitexen Giresunspor, Teksüt Bandırmaspor'a mağlup oldu - Son Dakika
Spor

Bitexen Giresunspor, Teksüt Bandırmaspor'a mağlup oldu

Bitexen Giresunspor, Trendyol 1. Lig'in 3. haftasında sahasında Teksüt Bandırmaspor'a 1-0 mağlup oldu. Teknik direktör Mustafa Kaplan, maç sonrası yapılan basın toplantısında üzgün olduklarını belirtti ve oyuncularını kutladı. Teksüt Bandırmaspor Teknik Direktörü Ersan Parlatan ise galibiyetten memnun olduklarını ifade etti.

29.08.2023 00:28

- Giresunspor-Bandırmaspor maçının ardından

GİRESUN - Trendyol 1. Lig'in 3. haftasında oynanan Giresunspor-Bandırmaspor maçının ardından teknik direktörler değerlendirmelerde bulundu.

Trendyol 1. Lig'in 3. haftasında Giresunspor, konuk ettiği Bandırmaspor karşısında tek golle mağlup oldu. Maçın ardından teknik direktörler müsabakaya ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Giresunspor Teknik Direktörü Mustafa Kaplan, kaybettikleri için üzgün olduklarını ifade ederek, "İyi hazırlandığımız bir maç ve çokta iyi oynadığımız bir maç. Belki iki maça göre baktığımız zaman top bizde çok kaldı, hem de iyi pozisyonlar ürettik. Ben hep beklere şunu söylüyorum. Orta yaptırmayacaksınız. Orta yaptırdığınız zaman sıkıntı yaşarız ve nitekim bugün sıkıntı yaşadık. Ama ben oynanan oyundan memnunum. Puan bizim hakkımız mıydı hakkımızdı. Belki direkten dönen top değil de gol olsa maçın şekli daha farklı yerlere gidebilirdi. Ben bütün oyuncularımı kutluyorum tekrar. Ama bugün Giresunspor olarak üzüntüm oynadığımız oyuna karşı puan almamız gereken bir maçta puan alamadık ve üzüntülüyüm. Biz iyiye doğru gidiyoruz. Oyuncu arkadaşlarımız bizim dediklerimizi yapıyorlar. Bugün sahada yaptığımız işler de güzeldi. Önde belki bir pozisyon bulsak 1-0'dan sonra işin rengi daha da değişirdi. Ama rakip öne geçtiği için zamana çok oynadı. Hakemde pozisyonlara çok uzak durdu. Yani Giresunspor olarak daha iyi yerlere gitmemiz lazım, daha iyi olacağız. Oynanan oyun ve mücadele güzel. İnşallah bunun karşılığını Eyüp deplasmanında alırız" diye konuştu.

Bandırmaspor Teknik Direktörü Ersan Parlatan, bu sezon ilk galibiyetlerini aldıkları için mutlu olduklarını belirterek şöyle konuştu:

"Bence bizim adımıza ilk devrede iyi bir Bandırmaspor vardı. Oyun planına uyan neticesinde istediklerimizi sahaya yansıtan hem geçiş oyununda hem de top bizdeyken oyun kurulumuyla alakalı iyi pozisyonlara girdiğimizi düşünüyorum. Net pozisyonlara girdiğimizi düşünüyorum. Neticesinde bence skoru 1-0'dan daha yukarıya taşımamız gerekiyordu ki bu müsabakayı daha öncesinden kendi lehimize çevirelim. İkinci devre rakibin buna önlem alması bizi artık oyuna zor anlar yaşattı. Ama akan oyundan net pozisyon vermedik. Rakibin uzaktan girişimleri oldu. Şut girişimleri oldu. Bunları da iyi savunduk. Neticesinde çok tehlikeli pozisyonlar yaşamadık kalemizde. Ne kadar rakip kalemizde baskıyı artırsa da kendi adımıza şunu demeliyiz. Bu maçı daha önce bitirmemiz gerekiyordu. Bilhassa ilk devre pozisyonlarını ikinci devrede arar olduk. Ama buradan 3 puanla Bandırmaya dönmemiz, ilk galibiyeti almamız ve yine gol yemeden maçı bitirmemiz bizim adımıza da önemli noktalar."

Bitexen Giresunspor, Teksüt Bandırmaspor\'a mağlup oldu
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Bitexen Giresunspor, Teksüt Bandırmaspor'a mağlup oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement