Bölge Takımları Temsilci Raporlarından Çok Çekiyor - Son Dakika
Spor

Bölge Takımları Temsilci Raporlarından Çok Çekiyor

Bölge Takımları Temsilci Raporlarından Çok Çekiyor

TFF'nin son haftalarda Doğu ve Güneydoğu kulüplerine verdiği cezalar dikkat çekiyor.

12.11.2014 19:46

Diyarbakırspor, centilmence geçen Derincespor maçından sonra temsilci raporları doğrultusunda PFDK'ya sevk edildi.

Kulüpten yapılan açıklamada. Rakip takım ve hakemlerin alkışlandığı maçta TFF temsilcilerinin 'kötü tezahürat' yapıldığını ileri sürerek rapor yazması şaşkınlık yarattı.

CENTİLMENLİĞİ ES GEÇTİ, OLMAYAN OLAYLARI YAZDI

Hiçbir olayın yaşanmadığı, tam aksine taraftarların rakip takımın golünü, rakip takımın golünü atan oyuncusunu ve maç sonunda da hem hakemleri hem de rakip takımı alkışladığı Diyarbakırspor-Derincespor maçından sonra kötü ve çirkin tezahürat yapıldığı gerekçesiyle Diyarbakırspor kulübü PFDK'ya sevk edildi. Diyarbakırspor, TFF'den alınan izinle eğitim amaçlı çekilen görüntüler ışığında PFDK'ya savunma yaparak, temsilcilerin raporunda yazılan gerçek dışı iddialara itiraz etti.

SAHA KAPATMA VE SEYİRCİSİZ ENDİŞESİ

Son haftalarda sık sık PFDK'ya sevk edilerek para cezalarına çarptırılan Diyarbakırspor 'a hafta sonuna kadar açıklanacak PFDK kararlarında saha kapatma ve seyircisiz oynama cezalarının verilebileceği konuşuluyor. Profesyonel liglerde mücadele eden Doğu ve Güneydoğu kulüpleri TFF'nin tutumuna önümüzdeki günlerde kendi aralarında yapacakları toplantıdan sonra deklerasyon yayınlayarak tepki göstermeyi amaçlıyor.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Bölge Takımları Temsilci Raporlarından Çok Çekiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement