Boluspor - 1461 Maçının Ardından - Son Dakika
Spor

Boluspor - 1461 Maçının Ardından

PTT 1. Lig’in 7. haftasında Boluspor kendi evinde 1461 Trabzon’u 1-0 mağlup ederken, maç sonunda iki takımın teknik adamları karşılaşmayı değerlendirdi.

02.10.2015 23:39

PTT 1. Lig'in 7. haftasında Boluspor kendi evinde 1461 Trabzon'u 1-0 mağlup ederken, maç sonunda iki takımın teknik adamları karşılaşmayı değerlendirdi.

Boluspor Teknik Direktörü Cüneyt Karakuş, kazanmaya ihtiyaçları olduğu bir hafta olduğunu belirterek, "Kazanmaya kupa maçıyla başladık. Peşinden Şanlıurfaspor maçında iyi futbolla kazandık ve bu hafta da 1461 Trabzonspor maçında son dakikada gelen golle kazanmayı başardık. Bir geri dönüş olduğunu düşünüyorum. Açıkçası geri dönüş olduğunu düşünüyorum. Son dakikada kaybettiğimiz puanları geri almaya başladık. Bu durum sevindirici. Göreve geldiğimden bu yana iç sahada kazanmamız gerektiğini oyuncularıma aşıladım. Bunu başardığımız için mutluyum. Maçın ilk devresinde az pozisyon da olsa bir şekilde oyuncularım maçı kazanmak için ellerinden geleni yaptılar. İkinci devrenin başlamasıyla belirgin şekilde rakip sahada oynamaya başladık. Daha önce gol bulsaydık daha farklı olabilirdi. Rakibimiz ikinci yarının 10 dakikasından sonra oyundan düştü. Daha zor bir maç olacağını düşünüyordum. Çünkü rakibimiz deplasmanda 3 maç kazanmış genç bir takım" dedi.

1461 Trabzon Teknik Direktörü Sebahattin Akbayrak ise, maç sonu açıklamasında, "Oyuna kontrollü başladık. İlk yarı sahada mücadele üst düzeydeydi. Çok fazla pas hatası yaptık. Çocukların performansı ve mücadelesi fazlasıyla iyiydi. İnşallah son dakika da gol yediğimiz maçlar bir daha oynamayız. Oyun çizgimizi biraz daha yukarılara çıkartmalıyız. Boluspor önceki maçlara göre çok iyi oynadı. Bu durum bizim çok pas hatası yapmamıza neden oldu. Son dakika gol yiyerek mağlup olduk. İlerleyen haftalarda daha iyi olacağımızı düşünüyorum" şeklinde konuştu. - BOLU

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Boluspor - 1461 Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement