Dyorex Boluspor, Adanaspor maçında 3 puanı hedefliyor - Son Dakika
Spor

Dyorex Boluspor, Adanaspor maçında 3 puanı hedefliyor

Dyorex Boluspor'da Adanaspor maçı hazırlıkları Dyorex Boluspor antrenmanından detaylar Dyorex Boluspor Teknik direktörü Sait Karafırtınalar'ın açıklamaları Dyorex Boluspor, Adanaspor maçında 3 puanı hedefliyor Teknik direktör Sait Karafırtınalar: "Adanaspor maçında, oyunumuzu oynayıp,...

27.10.2022 17:19  Güncelleme: 18:28

Dyorex Boluspor'da Adanaspor maçı hazırlıkları

Dyorex Boluspor antrenmanından detaylar

Dyorex Boluspor Teknik direktörü Sait Karafırtınalar'ın açıklamaları Dyorex Boluspor, Adanaspor maçında 3 puanı hedefliyor

Teknik direktör Sait Karafırtınalar:

"Adanaspor maçında, oyunumuzu oynayıp, alan baskılarıyla onları rahatsız ederek 3 puanı almak isteyeceğiz. İnşallah da başarılı oluruz"

BOLU (AA) – Spor Toto 1. Lig takımlarından Dyorex Boluspor teknik direktörü Sait Karafırtınalar, "Adanaspor maçında, oyunumuzu oynayıp, alan baskılarıyla onları rahatsız ederek 3 puanı almak isteyeceğiz. İnşallah da başarılı oluruz." dedi.

Kırmızı Beyazlı ekip, pazar günü Bolu Atatürk stadyumunda saat 19.00'da oynayacağı Adanaspor maçını hazırlıkları Karaçayır Mahallesinde kulüp tesislerinde teknik direktör Karafırtınlar gözetiminde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Antrenman öncesinde basın mensuplarının sorusunu yanıtlayan Karafırtınalar, takımda bir oyuncunun sakat olduğunu, cezalı oyuncunun bulunmadığını ifade ederek, " Gökhan Alsan'ın sakatlığı var. Onun dışında sakat ve cezalı oyuncumzu yok. Balde de hazırlanıyor. Hafta sonu onunla ilgili karar vereceğiz. Onun dışında bir sıkıntımız yok." şeklinde konuştu.

Karafırtınlar, ligde kolay maçın olduğuna dikkat çekerek, "İçeride dışarıda fark etmiyor. İçerideki maçlar daha zor geçiyor. Bunu daha önce gördük" diye konuştu.

Adanaspor maçının zor geçeceğini anlatan Karafırtınalar, "Adana bizden sonra yeni bir yapılanmaya girdi. Geçen sene oynayanlardan sadece 3 tane 11'de oynayan var. Kolay bir maç olmayacak. Onlar da dinamik bir takım. Kolay kazanamıyorlar ama kolay da kaybetmiyorlar. 2 maç kaybetmiş ve çok beraberlik almış bir takım. Son maçını da kazanmış moralli bir Adana'yla oynayacağız." dedi.

Karafırtınalar, içeride her zamanki oyunlarını oynayacaklarını ifade ederek, "Adanaspor maçında, oyunumuzu oynayıp, alan baskılarıyla onları rahatsız ederek 3 puanı almak isteyeceğiz. İnşallah da başarılı oluruz." dedi.

Deplasmanda oynanan Samsunspor maçına da değinen Karafurtınalar, şunları kaydetti:

"Samsunspor karşısında alınan 1 puanı değerlendiren Karafırtınalar, "Son dakikada gelen golle alınan 1 puan çok önemli. Ama oyunun karşılığında bizim 3 puan almamız gerekiyordu. İlk yarı ve ikinci yarının başlarında o golleri yemeseydik 95 dakikada geride oynadık. Bu kolay bir şey değil. Oyuncular inanılmaz bir mücadele gösterdi. Oyunu aldık ama skoru alamadık. Beraberlik maçtan önce sevindirici bir şey olabilirdi ama maçtan sonra bu oyunla 3 puanı kaçırdığımızı düşünüyorum."

Dyorex Boluspor, Adanaspor maçında 3 puanı hedefliyor
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Dyorex Boluspor, Adanaspor maçında 3 puanı hedefliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement