Boluspor'da Mağlubiyet Üzüntüsü Yaşanıyor - Son Dakika
Son Dakika Logo

Boluspor'da Mağlubiyet Üzüntüsü Yaşanıyor

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Boluspor\'da Mağlubiyet Üzüntüsü Yaşanıyor

PTT 1.Lig takımlarından Boluspor'un Başkanı Abdullah Abat, ligin 5'nci haftasında Kartalspor karşısında alınan mağlubiyetle ilgili açıklamalarda bulundu.

PTT 1. Lig takımlarından Boluspor'un Başkanı Abdullah Abat, ligin 5'nci haftasında Kartalspor karşısında alınan mağlubiyetle ilgili açıklamalarda bulundu.

Kartalspor karşısında oynanan oyundan memnun olmadığını söyleyen Başkan Abat, "Bu oyun Boluspor'a hiç yakışmadı. Sebepleri neyse hocamıza sorup öğreneceğiz. Oynanan oyundan memnun değilim" dedi.

Kartalspor'un her zaman Boluspor'a ters gelen bir takım olduğunu ifade eden Abdullah Abat, "Kötü bir Boluspor izledik. Topçular iyi oynamadı. Kartalspor daha iyi hazırlanmış. Eski oyuncularımızın hırsı da ortadaydı. Ama ne olursa olsun oynanan bu oyun bize yakışmadı" diye konuştu.

Alınan mağlubiyetle ilgili Boluspor Teknik Direktörü Serhat Güller'den rapor isteyeceğini ifade eden Abat, "Sorunun kaynağını bulacağız. Sebepler neyse ortaya çıkartıp gerekeni yapacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Sahada gördüğüm Boluspor'u tanıyamadım. Böyle oyun olmaz" şeklinde konuştu. - BOLU

Kaynak: İHA