Boluspor, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor - Son Dakika
Spor

Boluspor, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor

Boluspor, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor

Trendyol 1. Lig takımlarından Boluspor, teknik direktör Turgay Altay yönetiminde yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Takımın kalecisi Çağlar Şahin Akbaba, antrenman sonunda yaptığı açıklamada, güzel bir kamp süreci geçirdiklerini ve yeni bir oyun şablonu üzerinde çalıştıklarını belirtti. Akbaba, bu şablonu yerleştirmenin zaman aldığını ancak sezon başında başlamalarının avantaj olduğunu söyledi. Taraftarlardan anlayış ve destek beklediğini ifade etti.

26.07.2023 13:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trendyol 1. Lig takımlarından Boluspor, yeni sezon hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik direktör Turgay Altay yönetiminde kulübün Karaçayır Mahallesi'ndeki tesislerinde idmana çıkan kırmızı-beyazlı ekip, koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan çalışmayı yarı sahada çift kale maçla tamamladı.

Bolu temsilcisinin kalecisi Çağlar Şahin Akbaba, antrenman sonunda gazetecilere, güzel geçen kamp süreci yaşadıklarını, takım oyunu anlamında güzel gelişmeler kaydettiklerini belirtti.

"Bu sene kendi oyun mantalitemizi yerleştirip güzel bir oyun sergileyeceğimizi düşünüyorum." diyen Akbaba, yeni bir oyun şablonu üzerinde çalıştıklarını anlattı.

Akbaba, bu şablonu yerleştirmenin kolay olmadığını vurgulayarak, "Bu tabii ki zaman istiyor. Sezon başında başlamamız avantaj oldu. Ufak tefek hatalar oluyor, onları da çözüyoruz, oyunun içinde. Ben bu sene her şeyin bizim için iyi olacağını düşünüyorum. Taraftarın da hem anlayışını bekliyorum hem de daha büyük zevk alacaklarını düşünüyorum." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Boluspor, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement