Bornova FK, Alper Önal ve Mustafa Erdem Uysal'ı transfer etti - Son Dakika
Spor

Bornova FK, Alper Önal ve Mustafa Erdem Uysal'ı transfer etti

Bornova FK, Alper Önal ve Mustafa Erdem Uysal\'ı transfer etti

Bornova Futbol Kulübü, Çeşme Belediyespor'dan Alper Önal ve Fethiyespor'dan Mustafa Erdem Uysal'ı kadrosuna kattı. İmza töreninde konuşan oyuncular, takımlarına katkı sağlamak ve başarılı bir sezon geçirmek için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

19.07.2023 14:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bornova FK, Çeşme Belediyespor'dan forvet Alper Önal ve Fethiyespor'dan kaleci Mustafa Erdem Uysal'ı kadrosuna kattı.

Yeni sezonda TFF 3. Lig 3. Grup'ta mücadele edecek Bornova Futbol Kulübü, Oğuz Erk ve Erol Hakan Sepil'in ardından iki isimle daha anlaşma sağladı. Yeşil-siyahlı ekip, Çeşme Belediyespor'dan forvet Alper Önal ve Fethiyespor'dan kaleci Mustafa Erdem Uysal'ı kadrosuna kattı.

Düzenlenen imza töreninde açıklamalarda bulunan Alper Önal, "Transferimde emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Bu sene güzel bir sezon bizleri bekliyor. Elimden gelenin en iyisini yaparak takımımıza katkı vermek İstiyorum" diye konuştu.

Bornova FK ile anlaştığı için mutlu olduğunu belirten bir diğer transfer Mustafa Erdem Uysal ise, "Hedefim burada kalıcı olmak. Takımımızla birlikte güzel başarılara imza atacağımıza inanıyorum. Hayırlı bir sezon olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Bornova FK, Alper Önal ve Mustafa Erdem Uysal'ı transfer etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement