Guardiola, İlkay Gündoğan'ı Gözüne Kestirdi - Son Dakika
Spor

Guardiola, İlkay Gündoğan'ı Gözüne Kestirdi

Manchester City'nin başına geçmesine kesin gözüyle bakılan Guardiola'nın transfer listesindeki ilk ismin Türk asıllı Alman futbolcu İlkay Gündoğan olduğu ortaya çıktı.

01.01.2016 11:13  Güncelleme: 11:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sene sonunda Barcelona'dan ayrılıp, Manchester City'nin başına geçeceği konuşulan İspanyol teknik adam Guardiola'nın transfer listesi de yavaş yavaş şekillenmeye başladı. Başarılı teknik adamın, Türk asıllı Alman futbolcu İlkay Gündoğan'ı kadrosuna katmak istediği iddia edildi.

İLKAY'I GÖZÜNE KESTİRDİ

Sezon sonunda Bayern Münih'ten ayrılacağını açıklayan ve bir sonraki adresi henüz resmi olarak açıklanmasa da Manchester City'nin başına geçeceğine kesin gözüyle bakılan Pep Guardiola'nın transfer listesi oluşturmak için harekete geçtiği ve listesine bir Türk oyuncuyu eklediği iddia edildi.

LİSTENİN İLK SIRASINDA

Mundo Deportivo'nun haberine göre Guardiola'nın hedefindeki isim ise Dortmund forması giyen İlkay Gündoğan... Guardiola, orta sahada Yaya Toure'nin yaşlanması ve Fernandinho'nun tek yönlü oyunu nedeniyle de bu bölgeye İlkay'ı düşündüğü ve yaz döneminde alınması gereken isimlerin listesinde ilk sıralara yazdığı öne sürüldü.

(Kaynak: Sabah)

Guardiola, İlkay Gündoğan\'ı Gözüne Kestirdi

Son Dakika Spor Guardiola, İlkay Gündoğan'ı Gözüne Kestirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • CharlieAlfaNovember: Haberi doğru düzgün yazın. Guardiola barcelona'dan ayrılalı çok oldu şu an bayern munich'i çalıştırıyor baştan savma haber yapmayın 3 0 Yanıtla

Advertisement