Borussia Dortmund'un Kadın Fizyoterapisti, Klopp'u Mest Etti - Son Dakika
Spor

Borussia Dortmund'un Kadın Fizyoterapisti, Klopp'u Mest Etti

Swantje Thomssen isimli genç fizyoterapist, Borussia Dortmund'un başarılı teknik direktörü Jurgen Klopp'un yeni gözdesi oldu.

23.07.2014 08:37  Güncelleme: 08:31

Almanya Bundesliga'da milli futbolcu Nuri Şahin'in formasını giydiği Borussia Dortmund'un başarılı teknik direktörü Jurgen Klopp yeni gözdesini buldu. Swantje Thomssen isimli genç kadın Alman ekibinin son antrenmanında tüm dikkatleri üzerine çekti.

KLOPP'UN YENİ GÖZDESİ A TAKIMA YÜKSELDİ

Daha önce Dortmund'un U23 takımında görev alan fizyoterapist Swantje Thomssen, elde ettiği başarılar sonunda A takıma yükseltildi. Bugüne kadar oyuncuların tedavisinde oldukça başarılı olan ve kurduğu diyaloglarla da Klopp'un dikkatini çeken Swantje Thomßen bundan böyle Reus, Aubameyang ve Mkhitaryan gibi yıldızlarla birlikte olacak.

AYNI UYGULAMA CHELSEA'DE DE VAR

Benzer bir uygulamayı da Chelsea yapıyor. Chelsea’nin resmi takım doktoru olan Carneiro, İngiltere'de Londra kulübünün önüne geçmeyi başarırken adından çok güzelliğiyle herkesin dilinde.


Borussia Dortmund\'un Kadın Fizyoterapisti, Klopp\'u Mest Etti
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Borussia Dortmund'un Kadın Fizyoterapisti, Klopp'u Mest Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • yaman: Aman bumu guzel gidin isinize ya abartmayin 2 11 Yanıtla
  • NOT Eva Carneiro!: That is NOt Eva Carneiro in the picture on the right never was..dont know why peolpe keep putting this picture of a model that is NOT her 0 0 Yanıtla

Advertisement