Bozüyükspor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Soydan Açıklaması - Son Dakika
Spor

Bozüyükspor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Soydan Açıklaması

Bozüyükspor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Soydan Açıklaması

"PFDK'nın verdiği 120 gün hak mahrumiyeti ve 20 bin lira para cezası çok ağır. TFF Tahkim Kuruluna başvuracağım"

13.12.2013 15:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Bozüyükspor'un kulüp futbol şube sorumlusu Selami Soydan, "PFDK'nın verdiği 120 gün hak mahrumiyeti ve 20 bin lira para cezası çok ağır. TFF Tahkim Kuruluna başvuracağım" dedi.

Soydan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 15'inci haftada deplasmanda İstanbul Güngörenspor ile oynadıkları karşılaşmada hakeme yönelik tepkisi nedeniyle tribüne gönderildiğini hatırlattı.

Maçta Bozüyükspor'un hakkının yenildiğini savunan Soydan, bundan dolayı tepki gösterdiğini anlattı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulunun (PFDK), bu olay nedeniyle kendisini cezalandırdığını dile getiren Soydan, şöyle konuştu:

"Hakemlerin, takımların canını nasıl yaktığını ve insanların ister istemez tepkisinin nasıl olacağını düşünmeleri gerekir. PFDK, yönetici ve takımlara ceza yağdırıyor. Peki bunu bu noktaya getiren hakemlere ne ceza verildi? Milyonlarca lira harcayıp 24 saat takımı peşinde koşturan yöneticileri cezalandırmakla hakkı yerine getirmiş sayıyorlar. Benim hakeme olan tepkim, Bozüyükspor'un hakkının yenilmesine bir isyandı. Bunu gerçekleştirdim ve pişman da değilim. PFDK'nın verdiği 120 gün hak mahrumiyeti ve 20 bin lira para cezası çok ağır. TFF Tahkim Kuruluna başvuracağım." - Bilecik

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Bozüyükspor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Soydan Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement