Breitner: Arsenal'in Hiç Şansı Yok - Son Dakika
Spor

Breitner: Arsenal'in Hiç Şansı Yok

Breitner: Arsenal\'in Hiç Şansı Yok

Bayern Münih'in eski oyuncusu, Arsenal'in Şampiyonlar Ligi son 16 turunda hiç şansının olmadığını söyledi.

19.02.2014 18:45

Bayern Münih'in eski orta sahası Paul Breitner, Arsenal'in Şampiyonlar Ligi son 16 turunda şansının olmadığına inanıyor.

Şampiyonlar Ligi F Grubu'nu ikinci sırada tamamlayan Premier Lig temsilcisi, 2. turda Bayern Münih ile eşleşti.

Goal'a açıklamalarda bulunan eski futbolcu, "Favori olan taraf biziz. Arsenal'in bu turu geçmesinin mümkün olduğuna inanmıyorum." şeklinde konuştu.

İddialı konuşan Breitner, "Biz geçen seneki başarımızı tekrarlamak istiyoruz. Tekrar Şampiyonlar Ligi şampiyonu olmak istiyoruz. Arsenal'in hiç şansı yok. Şampiyonlar Ligi'ni ardarda kazanan ilk ekip olacağımızı düşünüyorum ve bundan eminim. " ifadelerini kullandı.

Pep Guardiola ve Franz Beckenbauer kıyaslamalarından da bahseden Bayernli eski futbolcu, "Bunlar kıyaslanabilecek şeyler değil. Benim zamanımdaki takımla şu anki Guardiola'nın ekibi farklı. Çünkü futbol son 10, 12 yılda çok değişti. Şu anki futbol yüksek hızlı bir spor haline geldi." sözlerini ekledi.

Breitner açıklamalarına, "Şu an Bayern'de oynayan 25 oyuncunun 22 ya da 23'ü milli takımlarda forma giyiyor. Bizim zamanımızda ise 17 oyuncunun yalnızca dört ya da beşi milli formayı giyerdi. Bu fark çok önemli." ifadeleriyle devam etti.

Eski futbolcu kendisine üç yıl formasını giydiği Real Madrid sorulduğunda da, "Real Madrid mi? Ben yalnızca Bayern Münih'in yaptıklarıyla ilgileniyorum. Umarım Şampiyonlar Ligi'ni Barcelona ya da Real Madrid değil biz kazanacağız." sözleriyle yanıt verdi.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Breitner: Arsenal'in Hiç Şansı Yok - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement