Bruno Alves Ayrılıyor mu? Menajeri Açıkladı! - Son Dakika
Spor

Bruno Alves Ayrılıyor mu? Menajeri Açıkladı!

Bruno Alves Ayrılıyor mu? Menajeri Açıkladı!

Bruno Alves’in babası ve menajeri Washington Alves’ten oğlunun transfer iddiaları hakkında kritik bir açıklama geldi.

09.12.2014 11:01

Galatasaray maçında gördüğü kırmızı karttan sonra Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal tarafından bir süre yedek oturtulan Bruno Alves için transfer iddiaları gün geçtikçe artıyor. Özellikle Sporting Lisbon, deneyimli savunmacının en önemli talibi konumunda.

KİRALANMA BİR OPSİYON!

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Alves’in babası ve aynı zamanda menajeri Washington Alves, oğlunun kiralık olarak transfer olabileceğini dile getirdi. Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi’ne katılamadığını belirten baba Alves, “Bu yüzden kiralık konusu bir opsiyon olabilir. Bonservisiyle transfer olması ise şu aşamada çok zor. Çünkü işin maddi yönü transferin önünü tıkayabilir. Portekiz’de ekonomik durum o kadar da iç açıcı değil” ifadelerini kullandı.

"SPORTING HARİKA BİR KULÜP"

Alves’in adının geçtiği Sporting Lisbon kulübü hakkında da konuşan Washington Alves, “Sporting Lisbon, Bruno’nun oynaması için harika bir kulüp. Porto, Benfica, Varzim ve Rio Ave seviyesinde bir takım. Harika futbolcular harika takımlarda oynamalı” diye konuştu.

TEKLİF VAR MI?

Baba Alves, Sporting Lisbon’un ilgisi olmasına rağmen ortada somut bir teklif olmadığını ve oğlunun bir 10 sene daha futbol oynayabileceğini sözlerine ekledi.

Öte yandan çıkan transfer iddiaları üzerine Fenerbahçe dün bir açıklama yaptı ve Alves’in sözleşmesinin sonuna kadar takımda kalacağını duyurdu.

Ajansspor

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Bruno Alves Ayrılıyor mu? Menajeri Açıkladı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement