Bucaspor'da, Karşıyaka Maçı Hazırlıkları Sürüyor - Son Dakika
Spor

Bucaspor'da, Karşıyaka Maçı Hazırlıkları Sürüyor

Bucaspor\'da, Karşıyaka Maçı Hazırlıkları Sürüyor

PTT 1. Lig’de Cumartesi günü oynanacak İzmir derbisinde Karşıyaka’ya konuk olacak olan Bucaspor, hazırlıklarına devam ediyor.

19.11.2014 17:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig'de Cumartesi günü oynanacak İzmir derbisinde Karşıyaka'ya konuk olacak olan Bucaspor, hazırlıklarına devam ediyor.

Bucaspor, PTT 1. Lig'in 10. haftasında oynayacağı Karşıyaka maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Hazırlıklarını Bucaspor Kaynaklar Tesisleri'nde teknik direktör Sait Karafırtınalar yönetiminde sürdüren sarı-lacivertli futbolcular, ısınma hareketlerinin ardından taktiksel çalışmalara başladı.

Dün yapılan antrenmanda düz koşu yapan Yasin Avcı ve sağ ayak bileğinde ağrı olduğu için idmana çıkmayan kaptan Zafer de takımla birlikte çalıştı. Arka adalesinde ağrı hisseden Burak Aydın ise idmana katılmadı.

"EN KÖTÜ İHTİMAL, PLAY-OFF"

Geride kalan haftalarda sahada iyi oyun sergilediklerini söyleyen teknik direktör Sait Karafırtınalar, "Elendiğimiz Bayburt maçında da üst düzey performans ortaya koymuştuk ancak skora yansıtamadık. Elazığspor maçından önce çok ciddi eleştiriler alıyorduk, 'takımın kondisyonu yok' diye. Elazığspor maçında futbolcularım, bu eleştirilere cevap verdiler bir anlamda aslında" diye konuştu.

Takımına çok güvendiğini dile getiren tecrübeli teknik adam, şöyle konuştu:

"Bu lig bizim için yeni başlıyor. Play-off barajıyla aramızda 3-4 puan var. Bu fark da 3 puanlık sistemde hiçbir şey değil. En kötü ihtimalle ligi Play-off'ta bitireceğimizi düşünüyorum."

Karşıyaka ile oynayacakları maç için temennilerde de bulunan Karafırtınalar, "Centilmence ve güzel bir maç olsun, hak edenin kazanmasını istiyorum" dedi.

BİLETLER 10 TL

İzmir Atatürk Stadı'nda oynanacak karşılaşmanın biletleri ise her iki takım taraftarı için de 10 TL'den satışa sunuldu. 22 Kasım Cumartesi günü saat 18.00'de başlayacak olan İzmir derbisini, Ankara bölgesi hakemi Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. Uğurlu'nun yardımcılıklarını Barış Yüksektepe ve Önder Yılmaz yapacak. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Bucaspor'da, Karşıyaka Maçı Hazırlıkları Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement