Bucaspor'da Saruhan Belirsizliği - Son Dakika
Spor

Bucaspor'da Saruhan Belirsizliği

TFF 3. Lig 3. Grup'ta ilk hafta maçında Anagold 24Erzincanspor'la 1-1 berabere kalan Bucaspor'da takım arkadaşı Hasan Kaşıkara'nın burnunu kırdığı için süresiz kadro dışı kalan ve transfer döneminde de satılamayan Saruhan Fındıkçı'nın durumu belirsizliğini koruyor.

05.09.2018 11:58

TFF 3. Lig 3. Grup'ta ilk hafta maçında Anagold 24Erzincanspor'la 1-1 berabere kalan Bucaspor'da takım arkadaşı Hasan Kaşıkara'nın burnunu kırdığı için süresiz kadro dışı kalan ve transfer döneminde de satılamayan Saruhan Fındıkçı'nın durumu belirsizliğini koruyor. Şu an takımdan ayrı çalışan 21 yaşındaki orta saha oyuncusunun takıma dönüp dönmeyeceğinin 1 ay sonra belirleneceğini ifade eden teknik direktör Yüksel Kepoğlu, Saruhan'a açık kapı bıraktı.

Kepoğlu, "Takımımızın hepsi akademimizden yetişen oyunculardan kurulu. Saruhan da buradan geldi. Disiplini bozan, kavga çıkaran kişileri sadece ben değil arkadaşları da aralarında görmek istemez. Saruhan toparlanıp dönebilir" dedi.

Kavgada burnu kırılan ve maskeyle Erzincanspor karşısına çıkan Hasan'a ise taraftarlar destek verdi. Sosyal medyadan yapılan yorumlarda futbolseverler, "Hasan'ı bu hale getiren Saruhan'dır. O'nun kadro dışı kalmaya devam etmesini istiyoruz" ifadelerine yer verdi. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Bucaspor'da Saruhan Belirsizliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement