Bucaspor'da Transfer Sancısı Yaşanıyor - Son Dakika
Spor

Bucaspor'da Transfer Sancısı Yaşanıyor

Bucaspor\'da Transfer Sancısı Yaşanıyor

PTT 1.Lig'in başlamasına 6 gün kala maddi sıkıntı yüzünden istediği takviyeleri yapamayan Bucaspor, transfer ettiği oyuncuları da elinden kaçırıyor.

12.08.2013 13:02

PTT 1. Lig'in başlamasına 6 gün kala maddi sıkıntı yüzünden istediği takviyeleri yapamayan Bucaspor, transfer ettiği oyuncuları da elinden kaçırıyor.

Yeni sezon hazırlıklarını Kaynaklar Tesisleri'nde sürdüren Bucaspor'da yönetimi, kadrosundan 9 oyuncunun ayrılmasına rağmen teknik direktör Kemal Kılıç'ın istediği oyuncuları transfer edememesi huzursuzluk oluşturdu. Kulüp başkanı Mehmet Bektur ile bugün bir araya gelecek olan Kılıç, takviye yapılmazsa görevi bırakacağını yönetime iletecek.

Öte yandan transfer çalışmalarıyla ilgili açıklama yapan Bucaspor Basın Sözcüsü Timur Yaykıran, istedikleri oyuncularla görüşmelerinin devam ettiğini belirterek, "Yeni transferimiz kanat oyuncusu Sami İzcican, geçen hafta içinde karaciğer kisti ameliyatı geçirdi. Oyuncunun yeniden sahalara dönmesi için yaklaşık 1 ay gibi süreye ihtiyacı bulunmaktadır. Oyuncunun gelecekteki futbol yaşamı ile ilgili operasyon nedeniyle herhangi bir risk yoktur. Bugün yapılacak tetkikler ile Sami'nin tedavi süresi ve iyileşmesinin ne kadar süreceği hususu netlik kazanacaktır. Bu oyuncumuz ile verilecek karar tetkiklerin sonucuna göre alınacaktır. Ayrıca, Azeri oyuncu Ramal Hüseyinovun takımdan ayrılması için oyuncu ve menajeri ile mutabık kalınmıştır" dedi.

Çalışmalara bugün saat 18.00'da yapacakları antrenmanla sürdüreceklerini kaydeden Yaykıran, "Ümit Milli oyuncularımız Ömer Kahveci ve Okan Alkan, Milli takımımızın 13 Ağustos Salı günü Polonya ile oynayacağı maçın ardından takımımıza dahil olacaklar. Savunma oyuncumuz Emre Balak ve Taylan Antalyalı, sakatlığı nedeniyle oynayacağımız ilk lig maçına yetişmeleri zor görünmektedir. Oyuncumuz Tam Nisaliwa ise vize sorunu nedeniyle yarın İzmir'de olacaktır" diye konuştu.

Yaykıran, Hacettepespor'un 24 yaşındaki oyuncusu Arda Yavuz ile şartlarda anlaşma sağlamaları halinde, bugün resmi sözleşme imzalayacaklarını açıkladı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Bucaspor'da Transfer Sancısı Yaşanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement