Bugün oynanacak Beşiktaş-Altay maçının ilk 11'ler belli oldu - Son Dakika
Spor

Bugün oynanacak Beşiktaş-Altay maçının ilk 11'ler belli oldu

Bugün oynanacak Beşiktaş-Altay maçının ilk 11\'ler belli oldu

Vodafone Park'ta saat 19.00'da başlayacak Beşiktaş - Altay karşılaşmasını hakem Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. Galibiyete hasret siyah-beyazlılar, İzmir ekibi karşısında mutlak galibiyet istiyor.

19.02.2022 18:23  Güncelleme: 20:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş ile Altay, Süper Lig'in 26. haftasında Vodafone Park'ta karşılaşıyor. 38 puanla 8. sırada yer alan siyah-beyazlılar, 22 puanla 19. sırada bulunan İzmir ekibi karşısında galibiyeti hedefliyor.

BEŞİKTAŞ'TA EKSİKLER DİKKAT ÇEKİYOR

Beşiktaş'ta sakatlıkları bulunan Rıdvan Yılmaz, Valentin Rosier, Oğuzhan Özyakup, Georges Kevin-N'Koudou, Miralem Pjanic, Cyle Larin ve kart cezalısı Batshuayi kadroya alınmadı. Altay'da cezalı stoper Murat Akça ile sakatlığı bulunan Thiam bu karşılaşmada yer alamayacak. İzmir temsilcisinde Marco Paixao, Mateusz Lis, Mohammed Naderi, Andre Poko, Leandro Kappel, Martin Rodriguez ve Thaciano ise sarı kart sınırında bulunuyor.

İŞTE İLK 11'LER

Beşiktaş: Ersin, Kerem, Welinton, Vida, Umut, Necip, Josef, Ghezzal, Teixeira, Kenan, Güven.

Altay: Lis, Cebrail, Pinares, Deniz, İbrahim, Kazımcan, Kappel, Björkander, Özgür, Thaciano, Zeki.

CANLI ANLATIM

İKİNCİ YARI

Dakika 64: Beşiktaş Vida'nın golüyle 1-0 öne geçti.

Dakika 55: Sağ kanattan Kerem arka direğe doğru ortaladı, o bölgede Kenan iyi yükseldi ve vurdu ancak öncesin Kenan'ın Cebrail'e faul yaptığını tespit etti ve GOL geçersiz sayıldı.

Dakika 53: Sağ kanattan Kerem arka direğe doğru ortaladı, o bölgede Kenan iyi yükseldi ve vurdu ancak öncesin Kenan'ın Cebrail'e faul yaptığını tespit etti ve GOL geçersiz sayıldı.

Dakika 49: Beşiktaş'ta Alex Teixeira sol çaprazdan kaleye doğru yöneldi, ceza sahası içinde üç oyuncunun arasından çıkmak isterken yerde kaldı ancak hakem oyunu devam ettirdi.

İLK YARI

Dakika 33: Beşiktaş bu dakikalarda öne geçmek için yükleniyor. Altay kendi yarı alanında çıkmakta zorlanıyor.

Dakika 12: Hızlı gelişen Altay atağında sağ kanattan Leandro Kappel müsait durumda topu aldı, çaprazdan kaleye sert bir şut gönderdi ancak kaleci Ersin topu kornere gönderdi.

Dakika 7: Orta alanda topu alan Güven savunma arkasına Alex Teixeira'ya göndermek istedi savunmada İbrahim araya girdi.

Dakika 3: Sol kanattan topu alan Necip çizgiye inip sağına çekti ve şutunu çekti ancak kaleci Mateusz Lis gole izin vermedi.

Son Dakika Spor Bugün oynanacak Beşiktaş-Altay maçının ilk 11'ler belli oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement