Bülent Uygun 3 Yıllık Sözleşmeye İmza Attı - Son Dakika
Spor

Bülent Uygun 3 Yıllık Sözleşmeye İmza Attı

Bülent Uygun 3 Yıllık Sözleşmeye İmza Attı

Eskişehirspor'un teknik direktörlük için anlaşma sağladığı Bülent Uygun, Eskişehir'de düzenlenen törende 3 yıllık sözleşmeye imza attı.

06.10.2010 18:48

Eskişehirspor'un teknik direktörlük için anlaşma sağladığı Bülent Uygun, Eskişehir'de düzenlenen törende 3 yıllık sözleşmeye imza attı. Uygun'un gelişiyle birlikte uzun süredir kadro dışı bırakılan Ümit Karan da takım arkadaşlarıyla birlikte antrenmana çıktı.

YAPTIYSAM BİR NEDENİ VARDIR

Bucaspor'dan istifa eden Bülent Uygun, bugün Eskişehir'e geldi. Eskişehirspor Tesislerin'de Kulüp İkinci Başkanı Mesut Hoşcan ile 3 yıllık sözleşmeyi imzalayan Uygun, kırmızı- siyahlı takıma geldiği için mutlu olduğunu söyledi. Uygun şunları kaydetti:

"Beraber elbirliğiyle 'inananlar inandıklarını başarmıştır' felsefesiyle hep beraber Eskişehirspor'u daha güzel günlere götüreceğiz. Biz insanlar bazı şeyleri susarak, sükunetle karşılamamız gerekir. Bucaspor'da yaşadığım birçok sorunlar vardı. Ama beni bilen bilir. Ne adamlığıma laf söyletirim ne duruşuma laf söyletirim. Muhakkak ki Bülent Uygun olarak böyle bir karar vermişsem bilin ki bunun bir aydan beri geçen süreç içinde yaşananlar vardır. O süreç içerisinde yaşananları da hiçbir şekilde anlatma taraftarı değilim. Ama yaptıysam bir nedeni vardır tabii ki. Ben istifa etmeden önce Eskişehirspor benimle hiçbir görüşme yapmadı. Benim istifamdan sonra görüşmeler başladı. Eskişehirspor bizim için Türkiye'deki bütün antrenörler için hem tesisleşme anlamında, taraftarın yüceliği ve büyüklüğü anlamında hem de Eskişehir'in camiası olarak hedefleri yerine getirebilmek anlamında her hocanın çalışmak istediği özel bir takım. Dolayısıyla bu özel takımda da bizleri ki hayal ettiklerimizi başarmak adına Eskişehirspor'un teklifini severek kabul ettim. İnşallah bu süreç içerisinde planlı, projeli, bütün unsurları bir araya getirmiş, hedefe doğru yürüyen, öncelikle bu sene en üstlere doğru tırmanmaya çalışan, sonraki zamanlarda da şehrin hak ettiği Anadolu'daki o şampiyonlardan bir tanesini de Eskişehirspor'un olduğu bir ortama doğru hep beraber elele yürümek istiyoruz."

HOŞCAN: BÜLENT UYGUN ADAM GİBİ ADAM

Eskişehirspor Kulübü İkinci Başkanı Mesut Hoşcan'da imza töreninde yaptığı konuşmada teknik direktör sorunun Bülent Uygur ile çözüme kavuşturduklarını söyledi. Hoşcan, "Bu sene yaptığımız çok iyi transferlerle beraber artık bundan sonra teknik ekibimizin başında Bülent Uygun hocamız olacak. Prensipte bütün konularda anlaştık. Amacımız Eskişehirspor'u hedefli bir takım yapabilmek. Sezon başından itibaren çıktığımız yolda da hep iç çizgiyi kullandık. Bülent Uygun hırslı, idealist ve hedefli bir yapı taşımasından dolayı kendisiyle çok iyi bir uyum sağladık. Bülent Uygun, adı gibi yürekli, cesur, adam gibi adam bir hocamız. Bize hiçbir şekilde zorluk çıkarmadı. Kendisi de bize iddialı bir takım yaratmak olduğunu söyledi. Bundan sonra başarılı günler yaşayacağımıza inanıyorum. İnançlı insanlar her şeyi başarırlar" diye konuştu.

ÜMİT KARAN DA ANTRENMANA ÇIKTI

Törenin ardından İstanbul Büyükşehir Belediyesi maçı hazırlıklarını sürdüren Eskişehirsporlu futbolcuların yanına giden Bülent Uygun, sahada karşılaştığı Ümit Karan'la sarılıp öpüştü. Uygun, bir süre futbolcularla sohbet etti.

Eskişehirspor'un yollarını ayırdığı Rıza Çalımbay'ın kadro dışı bıraktığı golcü futbolcu Ümit Karan'da Bülent Uygun'un gelmesiyle birlikte takım arkadaşlarıyla birlikte antrenmana çıktı. Batuhan Karadeniz'in yanında takım arkadaşlarıyla birlikte düz koşu yapan Ümit Karan'ın oldukça neşeli olması dikkat çekti.

Teknik Direktör Bülent Uygun'un Eskişehirsporla ilk antrenmanını 15 yaşındaki kızı Almina Uygun da izledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Bülent Uygun 3 Yıllık Sözleşmeye İmza Attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement