2.5 sezonda Galatasaray forması ile tam 63 gole imza atan ve istikrarı ile göz dolduran sarı kırmızılı takımın en önemli kozu Burak Yılmaz, bugünkü Konyaspor maçı ile birlikte sahalara geri dönecek.
Devre arası kampında yaşadığı talihsiz sakatlığı tamamen atlatan, ancak adalesindeki sakatlık nedeni ile 2 hafta sahalardan uzak kalan tecrübeli golcü Burak Yılmaz, Eskişehirspor karşılaşmasında 87. dakikada gelen galibiyet golüne çok sevinmişti. Sarı kırmızılıların başarılı forveti, maç bitimi telefona sarılıp, can dostu Selçuk İnan’ı aramıştı.
"SELÇUK ADINA ÇOK SEVİNDİM"
Galatasaray’ın zirve yarışındaki kritik Bursaspor ve Eskişehirspor maçlarını televizyondan izlemek zorunda kalan ve bugün sahalara dönecek olan Burak Yılmaz, Hürriyet’e, “Televizyon başında maç izlemek çok ama çok zormuş. Bursaspor ve Eskişehirspor maçlarını izlerken sahadaki kadar yoruldum ve stres yaşadım” itirafında bulundu.
Son Dakika › Güncel › Burak Yılmaz: Televizyondan İzlemek Çok Zor - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.