Burak Yılmaz ve Felipe Melo 'Dalya' Dedi - Son Dakika
Spor

Burak Yılmaz ve Felipe Melo 'Dalya' Dedi

Galatasaray'ın golcü futbolcusu Burak Yılmaz, ve orta saha oyuncusu Melo, Gaziantepspor mücadelesiyle 100. resmi maçta sarı-kırmızılı formayı giydi.

29.11.2014 19:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'de Gaziantepspor'a konuk olan Galatasaray, sahaya yardımcı antrenör Claudio Andre Tafferel'in yönetiminde çıktı.

Şampiyonlar Ligi D Grubu'ndaki Anderlecht yenilgisinin ardından görevine son verilen Cesare Prandelli'nin yerine getirilen Hamza Hamzaoğlu, bu maçta takımın başında yer almazken, sarı-kırmızı ekibin başına Taffarel geçti.

Taffarel, Süper Lig'de son olarak çıktıkları Trabzonspor maçına göre ilk 11'de 5 oyuncu değiştirdi. Geçen hafta ilk 11'de görev alan Koray Günter, Olcan Adın, Yekta Kurtuluş ve Emre Çolak yedek soyunurken, Brezilyalı çalıştırıcı, Gaziantepspor karşısına, Muslera, Melo, Hamit Altıntop, Selçuk İnan, Sneijder, Bruma, Burak Yılmaz, Chedjou, Semih Kaya, Sabri Sarıoğlu, Tarık Çamdal 11'iyle çıktı.

Sarı-kırmızılı takımda, Goran Pandev, Yasin Öztekin, Veysel Sarı ve Hakan Balta ile sakatlığı bulunan Blerim Dzemaili, Gaziantep'e getirilmedi.

Tribünler dolmadı

Gaziantepspor ve Galatasaray taraftarları maça ilgi göstermedi. Tribünlerdeki boşluk dikkati çekti.

Vefat eden Fenerbahçe ve Türk futbolunun unutulmaz ismi "Küçük Fikret" lakaplı Fikret Kırcan için maç öncesi saygı duruşunda bulunuldu.

Burak Yılmaz ve Melo 100. maçlarına çıkıyor

Galatasaray'ın golcü futbolcusu Burak Yılmaz, Gaziantepspor mücadelesiyle 100. resmi maçta sarı-kırmızılı formayı giydi. Takımıyla bugüne kadar 99 resmi maça çıkan Burak, bu maçlarda 56 gole imza attı.

Sarı-kırmızılı takımda, 3 sezonda 72 lig maçında forma giyen ve 44 gol kaydeden Burak Yılmaz, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde de 20 maçta 10 kez gol sevinci yaşadı. Golcü futbolcu ayrıca sarı-kırmızılı formayla çıktığı 6 Ziraat Türkiye Kupası maçında rakip fileleri 2 kez havalandırdı.

Galatasaray'ın Brezilyalı futbolcusu Felipe Melo da Spor Toto Süper Lig'deki 100. maçına çıktı. Melo, 4. sezonunu geçirdiği sarı-kırmızılı takımda şu ana kadar 99 Süper Lig maçında oynadı.

Duygun Yarsuvat ve İbrahim Kızıl birlikte izledi

Galatasaray Kulübü Başkanı Duygun Yarsuvat, karşılaşma öncesi taraftarlarla bir süre sohbet etti. Taraftarların sorularını cevaplayan Yarsuvat, maçı Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl ile birlikte izledi.

Sakat futbolcular Buruk'u zorladı

Gaziantepspor, Galatasaray karşısına Muhammet Demir'den yoksun çıktı. Torku Konyaspor maçında sakatlanarak oyunu terk eden futbolcu, takımını yalnız bıraktı. Demir, 3 hafta sahalardan uzak kalacak.

Teknik direktör Okan Buruk, Camara, Koray Arslan ve Costly gibi futbolcuların sakatlığı nedeniyle kadro kurmakta zorlandı. Takım kaptanı Elyasa Süme'nin de kart cezalası olması nedeniyle kırmızı-siyahlılar, Galatasaray maçına bu futbolculardan yoksun çıktı.

Buruk, Galatasaray karşılaşmasında sahaya şu 11'i sürdü:

Karcemarskas, Chibuike, Şenol Can, Erdem Şen, Emre Nefiz, Arokoyo, Mustafa Durak, Gökhan Süzen, Chico, Barış Yardımcı, Binya.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Burak Yılmaz ve Felipe Melo 'Dalya' Dedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement