Bursaspor'da 100'üncü Maçına Çıkan Ozan İpek: Takım Oyunu Nasıl Oynanır Herkese Gösterdik - Son Dakika
Spor

Bursaspor'da 100'üncü Maçına Çıkan Ozan İpek: Takım Oyunu Nasıl Oynanır Herkese Gösterdik

Bursaspor\'da 100\'üncü Maçına Çıkan Ozan İpek: Takım Oyunu Nasıl Oynanır Herkese Gösterdik

Bursaspor'un yetenekli sol kanat oyuncusu Ozan İpek, Kayserispor maçında takım oyununu çok iyi sergilediklerini belirterek, bu galibiyet ile çıkışa geçeceklerine inandıklarını söyledi.

04.01.2012 11:10

Bursaspor'un yetenekli sol kanat oyuncusu Ozan İpek, Kayserispor maçında takım oyununu çok iyi sergilediklerini belirterek, bu galibiyet ile çıkışa geçeceklerine inandıklarını söyledi.

Ligin ikinci yarısına moralli başlamak adına alınan galibiyetin önemli olduğunu vurgulayan Ozan, "Bu maçta takım oyunu nasıl oynanır herkese gösterdik. Ligin ikinci yarısına moralli başlamak adına alacağımız 3 puan çok önemliydi. Bu galibiyet ile birlikte çıkışımızın süreceğini düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

NİCE 100'ÜNCÜ MAÇLARA

Takım içindeki her oyuncunun üstüne düşen görevi yerine getirdiğini belirten yıldız oyuncu, "Takımımızdaki herkes maçın sonuna kadar oyunun içerisinde kalarak üzerine düşen görevi yaptı. Böyle olunca da rahat bir galibiyet elde ettik" dedi.

Ayrıca Kayserispor karşılaşması ile birlikte Bursaspor kariyerinin 100. resmi maçına çıkan başarılı oyuncu, "Uzun yıllar yeşil beyazlı forma altında mücadele etmek istiyorum. Umarım Bursaspor formasıyla daha nice 100'üncü maçlarıma çıkarım" şeklinde konuştu.

Mersin MAÇINDA YOK

Öte yandan Kayserispor maçında gördüğü sarı kart ile kart limitini dolduran Ozan, yeşil beyazlı takımın cumartesi günü sahasında ağırlayacağı Mersin İdmanyurdu karşılaşmasında forma giyemeyecek. - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Bursaspor'da 100'üncü Maçına Çıkan Ozan İpek: Takım Oyunu Nasıl Oynanır Herkese Gösterdik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement