Bursaspor'da Transfer Çalışmaları - Son Dakika
Spor

Bursaspor'da Transfer Çalışmaları

Bursaspor\'da Transfer Çalışmaları

Yeşil beyazlılar, Porto'dan orta saha oyuncusu Josue'yi kadrosuna dahil etmek için görüşmeler yapıyor.

09.08.2014 15:37  Güncelleme: 17:16

Bursaspor, Portekiz'in Porto takımında forma giyen orta saha oyuncusu Josue Filipe Soares Pesqueira'yı transfer etmek için çalışma başlattı.

Birer santrfor ve orta saha oyuncusu almak isteyen yöneticiler, Fransa'nın Olympique Lyon takımının golcüsü Jimmy Briand'ın ardından Porto'dan Josue için görüşmelerde bulundu.

Briand gibi Josue ile yapılan görüşmelerin de olumlu geçtiği, oyuncu ve kulübüyle prensip anlaşmasına varıldığı öğrenildi.

Portekiz Milli Takımının 4 kez formasını giyen ve sol ayağını daha iyi kullanabilen 24 yaşındaki Josue'nin, bir aksilik yaşanmaması halinde 11 Ağustos'ta Bursa'ya gelmesi bekleniyor.

Slovenya kampındaki idmana Traoe katılmadı

Yeşil-beyazlılar, sezon hazırlıklarını, Slovenya'daki kampta günde çift idmanla sürdürüyor.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, Teknik Direktör Şenol Güneş gözetiminde yaklaşık 1,5 saat süren günün ilk antrenmanına, dünkü çalışmada sakatlanan Bakaye Traore katılmadı. Fernando Belluschi ise idmanın ilk bölümüne katıldıktan sonra tempolu koşu yaptı.

İlk bölümde, kondisyon hareketlerinin ardından iki gruba ayrılan oyuncular, hücum ve savunmaya yönelik çalıştı. Son bölümde ise tam sahada çift kale maç gerçekleştirildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Bursaspor'da Transfer Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement