Bursaspor'da Transfer Toplantısı - Son Dakika
Spor

Bursaspor'da Transfer Toplantısı

Bursaspor\'da Transfer Toplantısı

Bursaspor yönetimi, teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın da katıldığı saatler süren toplantısında transferdeki son gelişmeleri, masaya yatırarak değerlendirdi.

21.06.2011 13:20

Bursaspor yönetimi, teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın da katıldığı saatler süren toplantısında transferdeki son gelişmeleri, masaya yatırarak değerlendirdi.

3 FUTBOLCU TAMAM

Toplantıda öncelikle Bursaspor'un, daha önce prensip anlaşmasına vardığı 3 yabancı futbolcunun durumu ele alındı. Özlüce Tesisleri'nde gerçekleştirilen toplantıya zaman zaman yeşil beyazlı takımın bazı futbolcularının menajerleri de katıldı.

Bursaspor'un Glasgow Rangers'ın İskoç sağ beki Steven Whittaker ile West Bromwich Albion'un İngiliz kalecisi Scott Carson ve Fransa'nın Nancy takımıyla sözleşmesi biten Kamerunlu orta saha oyuncusu Landry N'Guemo ile 3'er yıllık kontrat imzalamaya karar verildi. Yönetim ayrıca Amerikalı forvet Jozy Altidore için İspanyol kulübü Villarreal'e yapılan teklife de cevap bekliyor.

FERNANDES DE LİSTEDE

Kamerunlu Landry N'guemo'dan sonra orta saha için bir oyuncu daha arayan Bursaspor'da gündeme son anda giren İsviçreli Gelson Fernandes için son sözü teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın söyleyeceği bildirildi. Bursaspor'a gelmek istediğini belirten Kenny Miller ve Celtic'in gözde orta saha oyuncusu Scott Brown'un dışında Ertuğrul Sağlam'ın Fransa 1'inci Ligi ekibi St. Etienne'den kiralık gittiği İtalya Seri A'da Chievo Verona takımında oynayan Fernandes'in üzerinde de durduğu belirtildi.

KAMP MAÇLARI BELLİ OLDU

7 Temmuz'da Avusturya'da yapılacak 13 günlük kampla ilgili gerekli ödemeleri de yapan yönetim, Ertuğrul Sağlam ile birlikte maç programını da kesinleştirdi. Yeşil beyazlılar, kampta Steaua Bükreş, Hadjuk Split ve Lejya Varşova ile karşılaşacak. Bursaspor'un PSV Eindhoven'in de yer alacağı turnuvaya katılması durumunda Lejya Varşova maçının iptal edileceği açıklandı. - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Bursaspor'da Transfer Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement