Bursaspor Gaziantepspor'a Bileniyor - Son Dakika
Spor

Bursaspor Gaziantepspor'a Bileniyor

Bursaspor Gaziantepspor\'a Bileniyor

rsaspor, bugün akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla Gaziantepspor maçı hazırlıklarını sürdürdü.

04.04.2012 18:49

rsaspor, bugün akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla Gaziantepspor maçı hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam nezaretinde gerçekleşen antrenman yaklaşık 1 buçuk saat sürdü. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman 25 dakika süren tempolu koşularla devam etti. Daha sonra yapılan açma germe harekelerinin ardından yarı sahada çift kale maç yapıldı. Antrenman öncesi Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam dün oynanan A2 maçında 2'şer gol atan Okan Deniz ve Ahmet Arı'yı takım arkadaşlarına alkışlattı. Sakatlığı devem eden Ozan İpek tedavisinin ardından havuzda çalıştı.

MİNİK TİMSAHLAR ÖZLÜCE'DE

Ege Berk Anaokulu'nun minik öğrencileri antrenman öncesi Özlüce Tesisleri'ne gelerek yeşil beyazlı takımı ziyaret etti. Antrenman sahasında bir süre koşup oynayan minikler daha sonra takımla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler ve başarı dileklerinde bulundular.

ANTRENMAN ÖNCESİ DOĞUM GÜNÜ SÜPRİZİ

Öte yandan antrenman öncesi soyunma odası çıkışında sürpriz doğum günü partisi yapıldı. Yeşil beyazlıların emektar malzemecisi Mehmet Demir'in 51., başarılı stoper Milan Stepanov'un 29. ve genç sol kanat oyuncusu Mehmet Sak'ın 22. doğum günleri kutlandı. Antrenman öncesi soyunma odası çıkışında kesilen sürpriz doğum günü pastasının mumlarını üfleyen 3'lü pastalarının ilk dilimini Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın elinden yediler. Daha sonra takım arkadaşlarının ve teknik heyetin tebriklerini kabul

ettiler ve antrenmana çıktılar.

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Bursaspor Gaziantepspor'a Bileniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement