Bursaspor Karabükspor Önünde 4'te 4 Peşinde - Son Dakika
Spor

Bursaspor Karabükspor Önünde 4'te 4 Peşinde

Bursaspor, Spor Toto Süper Ligi'nin 29'uncu haftasında yarın kendi sahasında Karabükspor'u konuk edecek.

03.03.2012 09:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursaspor, Spor Toto Süper Ligi'nin 29'uncu haftasında yarın kendi sahasında Karabükspor'u konuk edecek.

Bu sezon ilk kez 3'te 3 yapan Bursaspor, seriyi sürdürmek için rotayı yarınki Karabükspor maçına çevirdi. Geride kalan maçlarda rakiplerini yenmekten başka düşüncesi olmayan ve üst üste aldığı galibiyetlerle çıkışını sürdüren yeşil beyazlılar, kadın ve çocuk taraftarları önünde oynayacağı mücadeleden de 3 puan alarak seriyi sürdürmenin hesaplarını yapıyor.

KADIN VE ÇOCUKLARA

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu, Bursaspor'un çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle aldığı seyircisiz oynama cezasına yapılan itirazı reddettiği için yeşil beyazlı ekip yarın kadın ve çocukların önünde sınav verecek. Biletleri 5 saat içinde tükenen karşılaşmayı 25 bin civarında seyircinin izlemesi bekleniyor.

SERDAR CEZALI

Yeşil beyazlı ekipte Samsunspor maçında gördüğü sarı kart sonrası cezalı duruma düşen Serdar Aziz, Karabükspor karşılaşmasında forma giyemeyecek. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın genç savunma oyuncusu yerine İbrahim'e şans vermesi bekleniyor.

DÜDÜK ÇAKIR'DA

Yarın saat 15.00'da Bursa Atatürk Stadı'nda oynanacak Karabükspor maçını İstanbul bölgesinden Cüneyt Çakır yönetecek. Çakır'ın yardımcılıklarını yine İstanbul bölgesinden Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak. Mücadelenin 4'üncü hakemi ise Mete Kalkavan.

Bursaspor'un Karabükspor karşılaşmasına şu muhtemel 11'le çıkması bekleniyor:

"Carson- Basser, Ömer, İbrahim, Vederson- Sestak, N'Diaye, Adem, Ozan- Batalla, Pinto" - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Bursaspor Karabükspor Önünde 4'te 4 Peşinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement