Bursaspor'lu Futoblcular Turdan Emin - Son Dakika
Son Dakika Logo

Bursaspor'lu Futoblcular Turdan Emin

Bursaspor\'lu Futoblcular Turdan Emin
02.08.2013 11:27  Güncelleme: 11:36

Bursaspor'lu İbrahim Öztürk Vojvodina maçının ardından yaptığı açıklamada karşılaşmanın oldukça zorlu geçtiğini söyledi.

Bursaspor'lu İbrahim Öztürk Vojvodina maçının ardından yaptığı açıklamada karşılaşmanın oldukça zorlu geçtiğini söyledi. İbrahim, "Zor maç olacağını biliyorduk. Rakibimizi analiz ettiğimizde iyi bir takım olduğunu görmüştük. Maça İyi de başladık ama yediğimiz gol dengeleri bozdu. İkinci maç için bir avantaj sağladık. Gerekeni Bursa'da yapacağız. Bu sezon ligde ve Avrupa'da başarılı olmak istiyoruz" dedi.

TAİWO: "HATALAR OLDU"

Maçın son dakikasında attığı gol ile skora dengeye getiren Taye Taiwo ise Bursaspor forması altında ilk resmi maçını oynadığı için çok mutlu olduğunu söyledi. Taiwo, "Burada olmaktan çok mutluyum. Bugün saha içerisinde iyi bir performans koymaya çalıştım. Ben de takımda yeniyim alışmaya çalışıyorum. Maç içerisinde bazı hatalar oldu ve bu hatalar kalemizde golle sonuçlandı. Bursa'ya avantajlı döndüğümüzü düşünüyorum. Bugün kötü oynamadığımı düşünüyorum. Hava biraz sıcaktı ama genel olarak her şey güzeldi" diye konuştu.

FERHAT: "BU BAŞLANGIÇ"

Karşılaşmanın ikinci yarısında Tuncay'ın yerine oyuna giren Ferhat Kiraz ise şöyle konuştu:

"Maç bizim istediğimiz gibi başladı. Bize yakışmayan goller yedik. Ama son dakikada bulduğumuz gol tur için çok önemliydi . Bursa'da elimizden geleni yapıp daha iyi futbol izlettirmek istiyoruz. Rakibimizde kendi oyun karakterini sahaya yansıttı. Kontra ataktan gol yedik. Bizim için daha bu bir başlangıç. Bursa'da turu geçeceğimizi düşünüyorum." - Sırbistan

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Bursaspor'lu Futoblcular Turdan Emin - Son Dakika


Advertisement