Bursaspor Taktik Çalıştı - Son Dakika
Spor

Bursaspor Taktik Çalıştı

Bursaspor Taktik Çalıştı

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'in 24'üncü haftasında kendi sahasında oynayacağı Sivasspor maçı hazırlıklarını sürdürdü.

01.03.2013 16:11

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'in 24'üncü haftasında kendi sahasında oynayacağı Sivasspor maçı hazırlıklarını sürdürdü.

Özlüce Tesisleri'nde teknik direktör Hikmet Karaman nezaretinde gerçekleştirilen antrenmanda perşembe akşamı Türkiye Kupası'nda oynanan Sivasspor maçında forma giyen futbolcular düz koşu yaptı, diğer futbolcular ise taktik ağırlıklı çalışma yaptı.

Basına 15 dakikası açık olarak gerçekleştirilen antrenmanı Genel Sekreter İlhan Uslu, İkinci Başkan Recep Bölükbaşı, Futbol Şube Sorumlusu Erkan Kamat, Basın Sözcüsü Selçuk Eren ve alt yapılardan sorumlu yönetici Necmettin Kocaman, saha kenarından izledi.

BÖLÜKBAŞI: "TARAFTARIMIZIN DESTEĞİYLE SİVASSPOR'U YENECEĞİZ"

İkinci Başkanı Bölükbaşı, antrenman sırasında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Gaziantepspor mağlubiyetini telafi edeceklerini söyleyen Recep Bölükbaşı, şöyle konuştu:

"Kendi sahamızda seyircimiz önünde oynayacağız. Gaziantepspor maçı yenilgisi hoş olmadı. Bu maçı puanla telafi edeceğiz. telafisi olmayan maçlara çıkacağız. Almamız gereken bir maç. Kupa maçında 1-0 mağlup olduk ama genç oyuncuları oynattık. Bu ölçü değil. Taraftarımızın desteğiyle Sivasspor'u yenip puanımızı yükselteceğimizi düşünüyorum."

FOTOĞRAF - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Bursaspor Taktik Çalıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement